Hanneke MUSTHAVE

Dit plooirokje is een echte musthave!

19 november 2018

QUATTRO COLORI PER FAVORE!

Vanavond laat Aukje jullie een van onze favoriete outfits zien van deze winter. Wij zijn vooral smoorverliefd op het plooirokje van Tumble ‘N Dry. Omdat het zo fijn te combineren is vinden wij het een echte musthave!

Dit rokje kocht ik meteen toen de nieuwe colectie van Tumble ‘N Dry in de winkels lag. Toen ik ‘m zag wist ik dat ze dit heel veel zou gaan dragen. De 4 hippe kleuren springen meteen in het oog en je wordt er direct vrolijk van. Het plooirokje heeft een soepelvallende, transparante bovenlaag en een zachte binnenrok. De band heeft een mooie, gouden glitter.

Wij combineren het rokje met andere items van dit merk. We kozen voor een casual look. De trui, gemaakt van een comfi katoen, voelt heerlijk zacht aan en is lekker warm. De trui is er in twee kleuren maar wij kozen voor groen. Deze kleur staat Aukje altijd goed. De trui heeft geborduurde letters en ook deze kleur komt weer terug in het rokje. Het heeft elastische boorden met een kleine split aan beide kanten.

Onder het rokje draagt Aukje een prachtige maillot. Hij is super zacht en kriebelt absoluut niet! Ik ben natuurlijk gek op streepjes en daarom móest deze hier wel komen. Een extra leuk detail zijn de contrasterende hielen en tenen. Het maakt het setje echt helemaal af. Kijk de foto’s hieronder maar eens. Wie weet ben je dan wel net zo verliefd als wij!

Aukje draagt de bijpassende laarsjes van Braqeez. Daar lees je hier meer over.

MAATINFO:

  • Aukje is 132 cm lang en draagt de hele set in maat 134/140. Het valt goed op maat. Ze heeft zelfs nog wat groeiruimte maar we zitten ook nog niet in het winterseizoen.
  • Deze outfit komt uit de Girls Mid. collectie en gaat van maat 92 t/m maat 140.

SHOPPEN:

RokTruiMaillot

plooirokjeplooirokjeplooirokjeplooirokjeplooirokjeplooirokje

Facebook Comments
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply