SPOTLIGHTSHOP

Ken jij het Belgische merk Bellerose al?

23 maart 2018
Bellerose

NIEUW BIJ WOODS KINDERKLEDING

Dit seizoen heeft Woods Kinderkleding het Belgische merk Bellerose aan hun collectie toegevoegd. Ken jij het merk al, voor je zelf of je kids? Of is het een nieuwe naam voor je? Bellerose mixt sporty en romantische elementen en gebruikt verschillende stoffen  en materialen in hun collectie. Hierdoor ontstaat een bijzonder mooie en eigen uitstraling. Wij vielen voor een zwierig rokje met zomerse bloemenprint.

Over Bellerose

Bellerose ontwikkelt elk product in acht stappen. Stap 1 is vakmanschap, van het creëren van een stof tot de uitstraling van hun winkels, bijna alles doen ze zelf. Stap 2 is comfort, elke item hoe geraffineerd of elegant ook moet in de eerste plaats fijn zitten en draagbaar zijn elke dag van de week. Stap 4 staat voor de stoffen, deze zijn van de hoogste kwaliteit en altijd verrassend. Stap 7 staat voor tegenovergestelde. Ze mixen bijvoorbeeld mannelijke en vrouwelijke elementen of een oversizede pasvorm wordt afgewisseld met slank gesneden items. Omdat ik weet dat kijken nog leuker is dan lezen heb ik een paar stappen overgeslagen, maar geloof me het zijn stuk voor stuk prachtige peilers om een mooie collectie neer te zetten.

De outfit

Wij spotten het mooie merk Bellerose dus bij Woods Kinderkleding en het leuke aan deze winkels is dat ze nog veel meer toffe merken verkopen en je dus heerlijk kunt mixen and matchen om echt een eigen look neer te zetten. De dames in de winkels in Arnhem, Nijverdal en Ommen helpen je daar met liefde en plezier bij. Linde en ik bleven in de romantische stijl en combineerden het gebloemde Bellerose rokje met een off shoulder blouse met roezel van Vingino. Het jeanskleurtje zorgt er voor dat de outfit niet te zoet wordt. Linde draagt onder het rokje een paar roze derby’s met daarin netsokjes. Deze trend zie je al even, maar ik moest er nog erg aan wennen. Linde was er echter gelijk helemaal weg van en inmiddels heb ik ook zelf een paar in de sokkenmand liggen.

Combinatie tip

Onderaan dit blog kun je zien hoe je dit blousje veel stoerder kunt combineren door hem te dragen op een witte jeans. Een wit sneakertje eronder en de blouse krijgt een hele andere uitstraling. Deze jeans is van het populaire merk Tommy Hilfiger. Andersom kan dit met het rokje natuurlijk ook, combineer deze met een sportiever topje en je krijgt weer een hele andere look. Probeer een top te kiezen waar 1 van de vele kleurtjes uit te rok in terug komt, zo blijft het één geheel.

Maatinformatie

Linde draagt zowel de rok en blouse in maat 128 bij ruim 130 centimeter. Beide zitten haar prima, mooi aangesloten en passend. Het rokje is een kort model, daarom dragen wij er een undy onder*. Dit is een broekje net iets gekleder dan een onderbroek. Je kunt ze kopen bij winkels als Zeeman, Ter Stal of als je een hele toffe wilt bij Br@nd. De schoentjes draagt ze in maat 32 en dit is ook de maat die ze heeft. De ijsjesketting is van Pop Cutie.

Shoppen: blouserokjeansderby’ssneakers – netsok

*) Lindes undy is van Waaaw uit een oudere collectie

BelleroseBelleroseBelleroseBelleroseBelleroseBelleroseBelleroseBellerose

Sponsored post

Shutterstock bedankt voor deze afbeelding.

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply