MUSTHAVE NIEUWE COLLECTIE

Nessi Kids luxe zwemkleding

26 februari 2019
Nessie Kids zwemkleding

GIRLS JUST WANNA HAVE SUN

En de zon wil je zeker als je eenmaal een mooie nieuwe bikini van Nessi Kids in huis hebt. Ja, daar ben ik weer, Annemarie de niet bloggende blogger. Ben nog steeds gestopt, geen spijt, maar ik ben uiteraard nog wel geïnteresseerd in kindermode. En als ik dan iets heel, heel tofs zie, dan kruipt het bloed waar het niet gaan kan en klim ik toch weer in de pen. Al een tijdje volg ik het luxe zwemkledingmerk Nessi Kids en met de zomer in aantocht moet ik dat gewoon met je delen. Ook heb ik iets super leuks geregeld, ik mag niet één, niet twee, maar drie bikini’s naar keuze weggeven van Nessi Kids.

Nessi Kids

Nessi Kids is de kleine zus van Nessi Byrd New York, een prachtige en glamoureuze zwemkledinglijn voor dames. De vrouw achter het merk is Nesime Dilber, die meer dan 25 jaar ervaring heeft in het ontwerpen van zwemkleding. Je eigen stijl kunnen vinden in haar ontwerpen vindt ze belangrijker dan de laatste trends. Haar collectie kenmerkt zich door de mooie details en silhouetten en is natuurlijk draagbaar op het strand of in het zwembad. Bijzondere prints, glanzende materialen, zomerse ruffles; je ziet het allemaal terug in de Nessi Kids collectie. Wel leuk om te weten is dat de foto’s zijn gemaakt door Kaat Stieber met allemaal Nederlandse modelletjes. Zijn ze niet om bij weg te dromen?

Give-Away

Op Instagram ga ik samen met Nessi Kids drie badpakken of bikini’s, voor kinderen, naar keuze weggeven. Uiteraard moet je maat wel op voorraad zijn. Hoe je mee doet, vind je op onze Instagrampagina Annemarie.en.Linde. Ik ben heel benieuwd voor welke “swimsuit” jouw dochter zou kiezen.

Verkoopinformatie

Voor Linde stond het als een paal boven water, zij ging voor de panterprintbikini met gouden details. Ze is 137 centimeter en draagt de bikini in maat 10. Hij zit haar prachtig met nog iets groeiruimte. De foto vind je terug op Instagram en Facebook. Wil je de hele collectie bekijken klik dan hier.


Nessi Kids
Nessi Kids Nessi Kids Nessi Kids Nessi Kids Nessi Kids Nessi Kids Nessi Kids Nessi KidsNessi Kids

 

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply