NIEUWE COLLECTIE SCHOENEN SPOTLIGHTSHOP

De basics uit de Mingo ss19 collectie

2 maart 2019
Mingo ss19

STIPJES, PASTELS, KERSEN EN DE REGENBOOG

Combineren, ik hou ervan en heb daarom graag combineertoppers in de kast. Een spijkerjasje is daar een klassiek voorbeeld van. Ook een panterprintje doet het altijd goed bij Linde en mij. Iets nieuws is natuurlijk ook leuk en daar gingen we dus voor de zomer naar op zoek. En al snel vonden we onze nieuwe combineertopper; de “dots” print, die ook in de Mingo SS19 collectie weer terugkomt. Ik zeg weer, omdat deze print uit de Mingo basics lijn komt. Items en prints die elk seizoen terugkomen in hun collectie en te combineren zijn met hun seizoenscollecties.

Mingo SS19

De Mingo SS19 collectie is bijvoorbeeld verkrijgbaar bij de webshop Charly’s en wij kozen uit hun assortiment de “dots” top en het rokje. Draag je het samen, dan is het net een jurkje.  De prachtige en warme pasteltinten uit de Mingo SS19 collectie konden we ook niet weerstaan. De lobster top en peach kousjes belandden ook in het winkelmandje. Zo kunnen we Mingo lekker met elkaar combineren, maar ook Mingo met de rest van de inhoud van de kledingkast. De items zijn trouwens allemaal super zacht en zo gemaakt dat het tegen een stootje kan.

Hippeschoentjes.be

Iets minder basic, of zeg maar gewoon niet basic, maar wel reuze leuk zijn de regenboog- en kersentrend. Je ziet deze trends op van alles en nog wat terug en Linde wordt er ontzettend blij van. Ik liet haar op de site van Hippeschoentjes.be witte sneakers zien (lekker basic), gouden sneakers dan, maar nee ze wist het zeker; zij ging voor de veterschoentjes met kersenprint van JFF.  De juiste maat bestellen bij deze te toffe schoenenwebshop is echt geen probleem en ze hebben een te leuk assortiment. Hoe de site werkt lees je terug in dit blog.

Even terug naar de kleding, voor op haar spijkerjasje heeft Linde diverse pinnetjes en in dit blog laten we de nieuwste aanwinsten zien voor deze zomer. Een ijsje, een regenboog en kersjes. Zulke pinnetjes zijn een super leuk detail om een outfit af te maken. Net als de schattige kettingen van Pop Cutie, de regenboog met wolk is op dit moment Lindes favoriet om om haar nek te hangen.

Maatadvies en kortingscode

Linde is nu 1.37 centimeter en draagt de Mingo SS19 items in maat 134/140. Het rokje zit haar perfect, de tops vallen erg lang, maar sluiten mooi aan en omdat wij deze in het rokje dragen is dit voor ons zo prima. De kousjes vallen perfect op maat. Je shopt deze outfit bij Charly’s en deze toffe shop bestaat nu 4 jaar, om dit te vieren krijg je in de maand maart 10% korting met de code WELKOM10.

Shoppen: top lobstertop dotsrokkniekousenveterschoenenpinsketting


Mingo SS19
Mingo SS19Mingo SS19Mingo SS19Mingo SS19Mingo SS19Mingo SS19Mingo SS19Mingo SS19

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply