GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

Review MISS-T spring/summer 2022

25 maart 2022

Join us on Palm Island!

Wat een perfecte timing! De lente is deze week echt begonnen dus we kunnen direct de prachtige nieuwe collectie van het hippe TOPITM gaan dragen. In deze review staat het oudere zusje van TOPITM centraal genaamd Miss T.

Miss T is een label speciaal voor de grotere meisjes. Het loopt dan ook t/m maat 170/176. Dochter Bente, die vanaf de oprichting al enorm fan is van TOPITM, is erg blij dat ze nu nog even door kan groeien in het nieuwe label Miss T. Nog een extra jaar genieten van de mooie details, fijne zachte stoffen en hippe designs. Want afscheid nemen van TOPITM wil je niet!

De voorjaar/zomer 2022 collectie van Miss T is sprankelend! Mooie kleuren en verrassende designs. Net even anders dan anders. Het uitkiezen van een outfit viel dan ook niet mee. Alles is ook weer onderling te combineren, dat maakt de keuze nog weer moeilijker. Maar laten we het seizoen met één set beginnen. Voordat de zomer start, hangen er toch weer meerdere outfits van Miss T in de kast, weet ik uit ervaring. Sommige merken blijven nou eenmaal favoriet, onder andere door het ultieme draagcomfort.

Bente’s oog viel als eerste op een skort! Wat is dat nou weer, hoor ik je denken… Nou, dat lijkt aan de buitenkant een rokje maar aan de binnenzijde is het een broekje! Een short en een skirt in één dus. En dat is heel handig voor een actief meisje. Bente is dan wel 10 jaar maar als we duinen zien, dan rolt ze er vanaf met onze doodle, of ze hangt op kop aan een klimtoestel als ik even niet oplet. En met een rokje is dat niet altijd even handig. Met deze Miss-T skort ziet ze er super hip uit en hoeft ze zich geen zorgen te maken over blote billen.

De meeste items die ze tegenwoordig draagt, zijn net even wat stoerder. De keuze voor het shirt was dan ook snel gemaakt. Het grijs/zwarte shirt met Palmas bedrukking sprak haar erg aan. Hoewel de fel rood/oranje Miss-T top ook nog even bij haar favorieten stond. Wellicht bewaren we die voor een volgende bestelling!

Maatinfo:

Bente is 159 cm en draagt de top in maat 158/164 en de skort in maat 146/152.

Shoppen:

t-shirt Palmasskort Gabriellasneakers Braqeez

Bekijk de hele collectie hier, op de splinternieuwe website!

Veel shopplezier!

www.miss-t.online

Liefs, Jolanda

De mooie sneakers zijn van het merk Braqeez
Aan de zijkant van het broekrokje zit een rits.
De wind blies de bovenlaag omhoog.
Niks aan de hand, er zit een mooi donkerblauw broekje in!
Een subtiel label siert het broekrokje.

*sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply