GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Lente! Tijd voor de zomercollecte van Retour!

2 juni 2023

Eindelijk is het zover! HET IS LENTE!

Genieten van de heerlijke, warme zonnestralen! En ook met blote benen naar school kan gewoon weer! Dus tijd om een mooie Mix & Match outfit te laten zien. Kijk je mee?

Een item wat we altijd in de kast hebben, is een witte broek. Zowel een lange als een korte. Het staat altijd hip en fris en is super makkelijk te combineren. Bente koos dit voorjaar voor de short Samantha. Deze denim short met hoge taille uit de zomercollectie van Retour Jeans heeft super elastisch denim voor een optimale bewegingsvrijheid. De short is voorzien van een verstelbaar elastiek in de taille en een gulp met knoop- en ritssluiting.

We combineren de short met twee hippe Retour Jeans tops! Als eerste showen we de blauwe Ibiza top, genaamd Sheryll. Het is een mouwloze top van sweatstof met een boxy pasvorm. De top heeft een geribde boord langs de halsopening en een onafgewerkte rand langs de armsgaten. Is blauw niet je kleur? De top is ook beschikbaar in koraal.

De tweede top die we laten zien, genaamd June, heeft een prachtige print op de voorzijde. Ook deze top is gemaakt van een zachte sweatstof. De subtiele schoudervullingen maken de top helemaal af. De top is ook mooi te combineren met de broek in beige sweatstof.

Een frisse lente look maak je compleet met een paar gave meisjessneakers uit de nieuwe zomercollectie van Braqeez. Dit kleurrijke paar genaamd Vita Vienna draagt Bente in haar eigen maat, maat 39. Ze combineren heel makkelijk met veel outfits. Kijk je mee?

Maatinfo: Bente is 169 cm en draagt alles in de grootste maat (15/16).

Shoppen: Ga dus snel naar de site van Retour Jeans of klik op de linkjes hierboven! Wil je meer reviews lezen van Retour? Check dan deze link: reviews Retour.

Geniet van deze zonovergoten week!

Liefs, Jolanda

Altijd een leuk haarstiekje/armbandje (links) cadeau bij je aankoop!
Deze gave sneakers zijn van het merk Braqeez!
Strikken is niet nodig door de handige rits aan de zijkant!

Sponsored Post

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply