BOY GIVE-AWAY Marieke NIEUWE COLLECTIE

Een nieuw seizoen, en een hele gave GIVE-AWAY!

21 augustus 2020

En dan zit de zomervakantie er alweer op. Voor de meesten van jullie zijn de scholen inmiddels begonnen. Ik zelf vind het altijd weer jammer dat het allemaal zo snel voorbij gevlogen is, maar voor ons als bloggers ook weer een hele leuke tijd die komen gaat! Want de nieuwste collecties druppelen weer binnen bij de winkels, en wij hebben weer een te gekke GIVE-AWAY .

Zoals jullie weten zijn wij al jaren trouwe fan van TYGO&vito, en hoe leuk is het dat wij weer een gave GIVE-AWAY mogen doen! Het merk is stoer, prijs/kwaliteit is top en je steunt met jouw aankoop ook nog eens een goed doel! Komende winter wordt een actieve en avontuurlijke winter met Tygo&Vito. Looks die zijn geïnspireerd op expedities in de bossen, gekke wetenschappers en ritmische muzikanten.

Wat we gewend zijn bij dit leuke merk is dat zij elk seizoen coole prints combineren met heerlijke knalkleuren. De eerste levering voor het najaar hing in Juli al in de winkels, namelijk de winterjassen! Nieuw dit jaar is dat het merk voor de buitenstof gebruik heeft gemaakt van 100% gerecycled polyester. Naast de jassencollectie brengt TYGO & vito dit jaar voor het eerst ook bijpassende mutsen en sjaals op de markt. Sil showt jullie hieronder een heerlijk sportieve jas, in donkerblauw en army, gecombineerd met Neon geel. Ik hou er van! En nog belangrijker, hij is hierdoor goed zichtbaar tijdens de donkere dagen!

De binnenzijde van de jas is gevoerd met heerlijk zacht fleece en voorzien van een klein binnenzakje . Windvangers aan zowel de capuchon als de boorden van de mouwen en onderaan de jas en de zakken sluiten met handige drukkers. TYGO & vito zorgt altijd voor extra zichtbaarheid in het verkeer op hun jassen door het aanbrengen van reflecterende delen.

De Augustus  levering staat volledig in het teken van hippe houthakkers, vrolijke avonturiers en nieuwsgierige wereldreizigers. Trendkleuren als Navy en Okergeel worden afgewisseld met speelse Neon accenten. Heerlijke comfortabele joggs, hippe sweaters en een heel gaaf pak. Deze laatste viel Sil direct op, hij is er dol op en je kunt hem er in uittekenen! Heel erg leuk dan ook dat wij deze vandaag aan jullie mogen showen.

Het pak heeft de kleuren donkerblauw in de mix met Army en wat fel gekleurde accenten. Het draagcomfort is optimaal, gemaakt van polyester elastaan dus zal zijn kleurintensiteit ook niet verliezen in de was. Door de slimfit pasvorm oogt het totaal niet slonzig, vind ik als mama heel fijn want zoals ik jullie hierboven al zei kun je Sil uittekenen in zulke pakken. Het liefst loopt hij elke dag in een jogg en geef hem eens ongelijk….wel zo fijn als het dan toch netjes oogt!

Maatinfo: Sil is 136 cm lang en draagt van alles maat 134/140

Enthousiast geworden van deze leuke outfits? Ze zijn vanaf nu verkrijgbaar bij alle verkooppunten, deze vind je hier!

GIVE-AWAY: Jullie kunnen zo’n prachtige winterjas met muts en sjaal van TYGO&Vito winnen. Wat moet je daarvoor doen? Reageer onder deze post welke maat je graag zou willen ontvangen, en tag alle mama’s die dit niet mogen missen! Uiteraard kiezen wij dan een winnaar uit onze fans!

Liefs Marieke

Wil je mij en mijn gezin volgen op Instagram kan dat hier. Gezellig!

 

calmzy-kids-happy-jungle-bundel-23-kg (2)

calmzy-kids-happy-jungle-bundel-23-kg

thumbnail_IMG_20200614_104135

thumbnail_IMG_20200624_100816

thumbnail_IMG_20200624_095715

thumbnail_IMG_20200623_191239

thumbnail_IMG_20200623_191326

 

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anna 21 augustus 2020 at 11:56

    Heelgaaf!maat122

  • Leave a Reply