BOY REVIEWS TREND

Thijs in Indian Blue Jeans, Retour en Braqeez

28 maart 2016

A SUNNY LOOK FOR THE BOYS

Ik heb een zwak voor perfect matchende schoenen bij een outfit. Soms moet ik dat een beetje loslaten want als ik bij elke outfit een paar schoenen koop ga ik failliet. Maar af en toe sta ik mezelf zo’n perfect match toe. Bij deze Braqeez sneakers viel ik zelfs eerst voor de sneaker met hippe gele accenten en shopte ik de outfit erbij. De sneakers zijn van leer in combinatie met textiel, heerlijke ademende materialen dus. Ben je benieuwd naar het hele assortiment van Braqeez, bekijk dan hun website. Jouw perfect match zit er vast ook tussen.

Geel is een echte trend kleur deze zomer, zowel voor de jongens als de meiden zijn er allerlei items in deze kleur verkrijgbaar. De kasten beginnen er hier thuis dan ook al lekker zonnig uit te zien. Voor Thijs koos ik een heel basic geel shirt van Retour, gecombineerd met het navy blauwe sport jacket van Indian Blue Jeans. Op de achterkant van dit vest staat in het wit een tekst. Het is een vest dat erg makkelijk combineert. Indian Blue Jeans heeft fantastische skinny fit broeken voor mijn ‘spijkertje’. Thijs draagt vandaag de Blue Ryan, een prachtig smal broekje met lekker veel stretch. Uiteraard hebben ze ook genoeg keus in andere modellen.  Op hun website kun je precies zien welke modellen er allemaal zijn.

Geel is dus echt de trend kleur voor deze zomer. Ben jij er al voor gevallen? We vinden het leuk als je een foto laat zien. Mag van je kind, maar show je liever de productfoto dan is dat ook prima. Het doel is om elkaar lekker veel gele inspiratie te geven. Laten we hopen dat we ook veel geel aan de horizon gaan zien, ik hou altijd wel van een warme zomer.

Maatadvies:

Thijs is nu 137 centimeter en gaat naar schoenmaat 35. Hij draagt de broek van Indian Blue Jeans in maat 9 en het vest in maat 10. Het Retour shirtje draagt hij ook in maat 10 en de schoenen van Braqeez in maat 35.

Verkoopinformatie:

Sport jacket tip met de code 16MMG krijg je tot en met 30 april 2016 20% korting

Jeans

Shirt

Sneakers

Thijs zijn pet is van Scotch Shrunk zomer 2015.

Sport jacket indian blue jeansGeel shirt van RetourBraqeez sneakersSport jacket Indian Blue JeansBlue Ryan jeans Indian Blue JeansBraqeez sneakersSport Jacket Indian Blue Jeans

 

 

 

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply