GIRL REVIEWS

REVIEW! BEAUTIFUL MIM-PI WINTER

16 september 2016
MIM-PI

MIM-PI MEETS YUNA

Yuna houdt van MIM-PI en MIM-PI houdt van Yuna! Daarom mag Yuna, als heuse brand rep, jullie een naar eigen smaak gekozen set uit de fantastische wintercollectie showen. En dat doet ze met verve! Wij mixen in deze review een rokje uit de Black & White collectie met een lieve groene longsleeve, legging en sneakers uit de Sporty collectie.

Al eerder schreef ik over de ontzettend leuke en ook nog eens zeer uitgebreide wintercollectie van MIM-PI. Zoals altijd bestaat de collectie uit meerdere themalijnen. Mocht je deze blogs nog eens terug willen lezen, klik dan hier en of hier. Voor ieder wat wils dus in deze collectie! Leuk vonden we het om twee themalijnen te combineren, om zo onze eigen twist aan deze najaarsoutfit te geven. Girly maar ook stoer, door de combinatie met groen, zwart en goud. Groen vinden we hier een heerlijke kleur en staat Yuna altijd fantastisch. Deze kleur hebben we het liefst whole year round in de kast hangen.

De groene longsleeve heeft een mêlee ondergrond met een lieve opdruk van een poes met vleugels. Het shirt is afgewerkt met gouden stiksels en aan de boorden een subtiel zwart randje. Mijn meisje wordt er helemaal blij van, zeker van de steentjes en lovertjes die het shirt verfraaien. MIM-PI weet wat meisjes met liefde dragen! Het rokje heeft een elastische tailleband en loopt heel iets wijd uit, waardoor het een optimaal draag- en speelcomfort heeft. Met leuke steekzakjes en natuurlijk een fantastische print in zwart wit is het een makkelijk te combineren item. De groene legging is van gemêleerde stof en voelt heerlijk zacht. Vlekjes zullen ook minder opvallen op deze stof, dat is voor hier zeker een voordeel te noemen. The bomb zijn natuurlijk de geweldige sneakers, die het sportieve setje helemaal af maken. Ze zijn geheel van leder en matchen door de groenblauwe kleur bij veel kleding in de kast. Deze blitse schoenen zijn verfraaid met pailletten en steentjes, echt stoer maar beslist girly zoals alleen MIM-PI dat kan!

Maatadvies

De kleding van MIM-PI valt altijd goed op maat.  Yuna draagt alles in 116, behalve het shirt, dat is een maat 110. Ze is nu 116 cm lang. Van schoenen draagt ze maat 29 en hier ook van deze glam sneakers.

 

MIM-PI heeft een eigen webshop en daar shop je de hele collectie via deze link.

MIM-PIMIM-PIdsc_1770dsc_1775dsc_1769 dsc_1776MIM-PI

 

 

 

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply