BOY Mandy NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Julian in Vingino

26 september 2016
the-first-timers-guide-to

Vingino herfst/winter 2016

In alle jaren dat we Vingino kennen hebben ze hun gevoel voor stijl al lang bewezen. Een constante factor in de kids fashion industry die altijd aan de top staat. Alle elementen van hun nieuwe collectie zijn tot in detail uitgevoerd en dat zie je in een oogwenk.

De outfit van Julian is hem op het lijf geschreven. De warme rode kleur van het shirt is een van de kleuren die je veel gaat zien dit najaar. Ik vind de kleur zo mooi passen bij zijn donkere haren. Het shirt heeft een wat dikkere stof en is gespikkeld, wat het een ruwe uitstraling geeft. Aan de voorkant van het shirt zie je een borstzakje en het merklogo. De mooie zwarte jeans die hij draagt heeft een ‘banana fit’ model. Eerlijk gezegd hadden we dit model nog nooit geprobeerd bij Julian, aangezien ik altijd voor ‘skinny’ kies. Ik had het idee dat dat wat mooier staat bij zijn tengere bouw en dunne benen. Nu heb ik gemerkt dat ik toch eens vaker wat anders moet proberen, anders lopen we heel wat moois mis. De zwarte jeans heeft lichte plekken bij de bovenbenen en stoere patches aan de voor- en achterkant. Patches waren dé trend van afgelopen zomer en we hebben er nog lang geen genoeg van. Wat net een beetje meer kleur geeft aan de broek is het fluorkleurige stiksel aan de lus op de achterkant. De patch met de tekst ‘denim addict’ is heel toepasselijk, want elke jongen heeft een goeie jeans nodig toch?

Wat zijn look helemaal compleet maakt is dit gave donkergrijze blazertje. Ideaal voor de wat frissere dagen die er aan gaan komen. Er zit o.a. wol in de stof en dat voel je. De kraag heeft een sportieve donkerblauwe streep en de sierzakken aan de voorkant zijn met dezelfde blauwe kleur afgewerkt. Rechtsboven zit een extra zakje met een pochette. Een pochette is een klein zakdoekje en deze is door de kleurige camouflageprint heel stoer!

Informatie:

Julian is 1.10 m. en draagt alle kleding in maat 104. De broek zit een beetje ruim bij zijn taille, maar hij heeft deze maat zeker nodig voor zijn lengte. Het shirt en het blazertje in maat 104 zitten precies goed.

De laarsjes zijn van Clic.

Shoppen: Jeans, blazer, shirt, laarsjes

Voor meer informatie ga je naar de website van Vingino.

Vingino blazerVingino blazerVingino shirtVingino jeansVingino shirtVingino blazerVingino jeans

 

 


Facebook Comments
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply