NIEUWE COLLECTIE TREND

Nieuw: kinderregenmode: Sways

7 april 2016

RAIN ALL OVER ME….

Aangezien het in Nederland heel vaak regent was het natuurlijk wachten op een hip kinderregenlabel. Sways is helemaal nieuw in Nederland en vanaf dit voorjaar voor het eerst te koop in Nederland.

Sways is onderdeel van Rains, een heel trendy regenmerk uit Denemarken. Rains was er altijd al voor de volwassenen en nu is er dan Sways voor de kids! Ik vind het echt super, want wij Nederlanders zijn helemaal niet vies van een beetje regen. Sterker nog: wij trekken er gewoon op uit met onze kekke Bergsteintjes. Vanaf dit voorjaar kunnen we dus nog hipper de deur uit met deze toffe regenjasjes. Uiteraard is die gele mijn favoriet! Ik denk dan natuurlijk ook weer een beetje naar haar modieuze stukje: ik zie mezelf al lopen in een me & mini-me versie. Gezellig saampjes in de regen :).

Scandinavisch, minimalistisch dus zonder poespas, klassiek, frisse kleuren: het zit er allemaal in en vanaf volgend voorjaar zullen er nog meer nieuwe modellen geïntroduceerd worden.

In het begin zal de collectie alleen te koop zijn via de Bijenkorf filialen. De volgende collectie zal verkrijgbaar zijn bij diverse andere winkels.

Ik vind ze echt heel tof! En jullie?

VERKOOPINFORMATIE: Sways.

sways 4 1453981102.5412_grande 1453980832.5421_fe9bfad5-8a3a-4d81-88c0-39acc80cbe2d 1453809444.3026

 

 

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply