Marieke NIEUWE COLLECTIE

Retour Jeans X Touzani

17 oktober 2022

Opnieuw super succesvol! De Unisex collectie van Retour X Touzani. Het is de derde collectie van Retour Jeans in samenwerking met freestyle voetballer Soufiane Touzani, heerlijke sportieve comfortabele outfits voor Boys en Girls!

Voor ons ook alweer het 3e seizoen dat wij zo’n toffe outfit mogen reviewen in de blog. Heel erg fijn want Sil is fan en de outfits worden hier heel erg graag gedragen. Stoer, comfortabel en super hip! Meer heeft onze tiener niet nodig. De stoffen zijn ook van erg fijne kwaliteit en de pasvorm zorgt er voor dat ze ook goed gestyled voor de dag komen!

Zowel in privé-tijd als tijdens het sporten, want de stoffen zorgen ervoor dat de outfits ook echt comfortabel genoeg dragen en zijn ook ademend tijdens een training. Door te kiezen voor een T-shirt met een vest op de jogg kun je met laagjes werken.

Dit keer koos Sil voor een Anorak Hoodie; Driver. De anorak in turquoise blauw heeft een capuchon, grote zak met flap en klittenbandsluiting aan de voorzijde en een zakje met ritssluiting. WIj combineren deze Hoodie met broek Ditch, een sportieve joggingbroek uit de Retour Jeans x Touzani wintercollectie met een breed elastiek en een aansnoerkoord in de taille. De broek heeft zakken met ritssluiting aan de zijkant en een fake zak aan de achterkant.

Ook super leuk met de broek te combineren is Hoodie Pilldriver, een stoere Zeegroene Hoodie met gave neon oranje acenten en backprint. Op deze manier kun je met 3 items 2 toffe looks creëren.

Maatinfo: Sil draagt alles in maat 11/12 bij een lengte van 152cm en normaal postuur. Shoppen van deze toffe collectie doe je hier.

Liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply