Marieke PERSONAL

Join the Team!

22 mei 2019

Mag ik me voorstellen?

Wat een super leuke uitnodiging ontving ik een paar weken geleden. Shopaholiek-collega Jolanda vroeg  me of het mij leuk leek om me bij het Shopaholiek team te voegen. Nou en of me dat leuk lijkt! De dag erop spraken we af voor een thee-tje om alles even door te spreken. Al snel bleek dat ik een juist beeld gevormd had na mijn jarenlang volgen van Shopaholiek; een ontzettend gedreven team met allemaal leuke mama’s en kids met enorme passie voor kidsfashion en lifestyle. Ik vind het een eer deel uit te mogen maken van het grootste online kindermodeblog! Spannend dat wel, maar ik grijp de uitdaging met beide handen aan.

Ik stel mezelf graag even voor;  ik ben Marieke, 34 jaar en woonachtig in het prachtige dorpje Zeeland (Noord-Brabant). Ik woon hier samen met mijn Partner Jorlan, kids Sil van 7 en Lizze van 4, chihuahua Binki en Koosje konijn. Een heerlijk woelig circus waarin ik elke dag alle ballen in de lucht probeer te houden tussen alle bedrijvigheid van het dagelijks leven, mijn onderneming in de beautybranche en de playdates van onze kids door.  Een hele opgave vind ik dat soms in alle eerlijkheid, maar toch zou ik geen dag van dit alles willen missen!

Terugkomend op mijn passie voor kindermode, eigenlijk al tijdens mijn zwangerschap werd ik getriggerd door al het moois op dit gebied. Wij wisten nog niet of we een jongen of meisje mochten verwelkomen, wel was er destijds een enorm veel groter aanbod in meisjeskleding. Dat is denk ik nog steeds wel zo, maar ik vind persoonlijk dat ook het aanbod voor jongens een enorme vooruitgang geboekt heeft in de loop der jaren. Na de geboorte van Lizze kon ik helemaal los… wat een pracht en praal! Uiteraard hebben we onze favo merkjes, welke we ook graag mixen met leuke budgetitems.

Onze zoon Sil shoot regelmatig voor diverse merken en inmiddels is  ook Lizze af en toe aan het “modellen”. Beiden doen dit met super veel plezier en ik kan er zelf ook enorm van genieten. Een leuke sneak van de nieuwe collectie en de gezelligheid met de andere mama’s, die vaak ook een passie hebben voor kindermode, zorgen altijd weer voor een geslaagde dag. Tijdens zo’n dag laten onze kids zich meestal ook alles aantrekken… nou, dat is thuis helaas vaak anders! Tijdens de doordeweekse schooldagen gaan zij het liefst gehuld in makkelijke kleding maar gelukkig speelt de markt daar ook super goed op in met de gave slim-joggs en leuke chinobroekjes van travelkwaliteit of joggstof voor meisjes. Een legging met een soepel vallend jurkje doet het bij Lizze ook altijd goed.

Ik kijk er enorm naar uit samen met jullie een mooie reis door kinderkledingland te maken en ik hoop dat jullie mijn blogs met net zoveel plezier gaan lezen als ik heb van het schrijven hiervan.

Liefs Marieke

Ps. Wil je mij en mijn gezin volgen op instagram, klik dan hier

lizze en ik skurq

Facebook Comments
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply