HAIR HOT or NOT

Hot or Not

12 juli 2017

Turban Haarband

Misschien hebben jullie dit soort haarbanden wel eens voorbij zien komen. De turban haarband of ook wel de tulband diadeem genoemd. Het is een brede band met een soort twist aan de bovenkant. Ze zijn er in verschillende printjes en kleurtjes. Je draagt deze haarband een stukje over de oren en een klein stukje over het voorhoofd. Persoonlijk vind ik dit echt een HOT! Deze haarbanden gaan we steeds vaker tegenkomen, ze zijn er ook in een muts variant met verschillende kleurtjes er in verwerkt.

Hoe je de turban haarband nog meer kan dragen:

  • Met los haar als een diadeem
  • Met los haar, de haarband over het haar heen
  • Met een grove vlecht/visgraat
  • Een rommelige knot

De grove vlecht of visgraat:

Ik heb in dit geval een visgraat gemaakt. Ik borstelt het haar naar de zijkant en ik deel het haar in tweeën. Je pakt een klein plukje van de rechter grote pluk en dat plukje gaan naar de linker grote pluk. Dan pak je een klein plukje van de linker grote pluk en die gaat bij de rechter grote pluk. Zo ga je door tot dat je niet meer verder kan. Als laatste trek ik de visgraat helemaal uit zodat het wat losser zit.

De rommelige knot:

Ik maak eerst een hoge staart boven op het hoofd, daarna draai ik de staart in de rondte. Ik zet het hier en daar vast met wat schuifspeldjes. Ook deze knot kan je wat uittrekken om een grotere knot te creëren.

De tulband diadeem shop je onderandere bij de Zara.

~X~ Denise

Samen met Seina maak ik de vlogs die je via ons youtube_kanaal (vergeet je niet te abonneren) kunt zien. Wil je al mijn blogs en hairtutorials eens rustig teruglezen? Klik dan even hier: Hair tutorial Shopaholiek

Je kan ons ook volgen op Instagram

20170712_172911

20170712_174435

 

20170712_173108

20170712_173334

20170712_173425

20170712_173503

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply