HOT or NOT MUSTHAVE

Te gekke winterlaarsjes van En*fant

22 oktober 2016

EEN SUPER GAAF REGENLAARSJE

Voor meer leuke foto’s en tips kun je me hier volgen op Instagram. 

Wij waren deze herfstvakantie een paar daagjes naar Zeeland. Het was stralend weer, dus een bezoekje aan het strand konden we zeker niet overslaan. Echt zo’n uitstapje waarbij mijn kinderen regenlaarsjes aan krijgen. Ik merkte helaas wel dat ze inmiddels bij beide te klein werden. Tijd voor nieuwe dus, want we gaan ook in de winter heel regelmatig naar het park, bos of de zandverstuiving. Ook met sneeuw vind ik een gevoerd regenlaarsje ideaal. Er is alleen één probleem. Waar ik zonder blikken of blozen een nieuw kek jurkje koop, vind ik dat bij zoiets als regenlaarzen wat moeilijker. Ik vind het al snel duur, gewoon omdat ik ze niet zo leuk vind. Aan de andere kant wil ik wel dat mijn kinderen buiten warme voeten hebben tijdens het spelen. Schoenen blijven ook veel mooier als je bij slecht weer kan terugvallen op laarsjes.

Ik was al wat webshops afgegaan, maar HET laarsje had ik nog niet gevonden. Dan maar even pauze en struinen op Instagram. En opeens zag ik daar deze geweldige laarsjes van En*fant. Ik vind het model zo mooi en ook prachtig dat de laars helemaal in één kleur is. Linde wilde graag roze laarzen en het was ook precies de juiste kleur bij haar jas en bij de sweater die ze vaak draagt als we erop uit gaan. Ze zijn wat duurder, maar omdat ze warm gevoerd zijn ging ik toch overstag. Toen ik ze eenmaal binnen had, werd ik nog enthousiaster, de laarsjes sluiten namelijk ook heel mooi aan.

Heel officieel mogen deze boots van Enfant geen regenlaars heten, dan doe je ze gewoon te kort. Thermo boot klinkt waardiger. Ze zijn er nog in een aantal andere kleuren, ook voor de boys. Wij zijn heel benieuwd, vind jij deze laarzen hot or not?

Je shopt deze boots bijvoorbeeld hier.

insta IMG_9039 insta IMG_9080 insta IMG_9089

 

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mariette 13 januari 2017 at 01:05

    Ik heb ze EINDELIJK besteld! 🙂

  • Leave a Reply