Jolanda MUSTHAVE TREND

Levi’s Musthave Shirts!

17 juni 2017

LEVI’S IS BACK!

Collega-blogger Anouk attendeerde jullie al in januari van dit jaar op de Levi’s trend T-shirts! Net als Anouk ben ook ik opgegroeid met Levi’s. Jeans, blousjes, shirts…   ik hield ervan! Dus ik ben uitermate blij met de comeback van Levi’s. En niet enkel voor mezelf maar zeker ook voor dochter Bente. Zo leuk om haar te zien in een shirt wat je zelf 10 jaar (of eerlijk gezegd al wel 20 jaar geleden) aan had…

Ik heb voor de zomer 2 witte Levi’s shirts voor Bente aangeschaft. Eén was op zich prima geweest (want heel verschillend zijn ze niet) maar ik kon echt niet kiezen…. wat zijn ze gaaf en de prijs valt ook enorm mee! Het leuke was dat het eerste shirt ook in mijn maat verkrijgbaar was,  dus we kunnen samen lekker ‘twinnen’. Natuurlijk passen de shirts overal bij maar hieronder heb ik twee combinaties voor jullie gemaakt.

Shirt 1 combineer ik meestal met een stoere short zoals deze van Indian Blue Jeans. De grijze jeans short heeft wat subtiele scheuren en oogt wat verwassen. Zo komt het Levi’s sfeertje helemaal tot haar recht. Een leuk slippertje eronder en klaar! Helemaal hip! Je shopt dit Levi’s shirt o.a. hier.

 

Levi's

 

Shirt 2 combineer ik met de blauwe midi rok van Br@nd. Als ‘setjes mens’ vind ik het leuk dat het blauw terugkomt in het randje op de mouw. We stylen de outfit af met getreepte kousen. Deze zijn net wat korter dan kniekousen zodat je wat meer been ziet bij een midi rok. Een lekkere sportieve outfit met een vleugje nostalgie… Dit Levi’s shirt shop je o.a.  hier en hier.

 

Levi's

 

Twinnen! Dochterlief vindt het fantastisch om hetzelfde shirt als mama te dragen. En voor een keertje vind ik dat ook wel leuk. Allebei onze Adidas sneakers eronder en we kunnen op pad. De jeans short is van Dutch Dream Denim (zomer 2016). Nog steeds favoriet hier!

 

Levi's

 

 

Nu ben ik benieuwd…  heb jij al een Levi’s item in de kast voor je zoon of dochter? Laat even een foto zien in de reactie, dat vinden we leuk!

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Om Jolanda te volgen op Instagram, klik je hier.

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply