GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

REVIEW RETOUR JEANS GIRLS SUMMER 2021

23 maart 2021

Mix, match met Retour Jeans and shine all day!

Yes, het is lente en je weet het.. nieuw seizoen, nieuwe set! En die vonden we bij het stoere Retour Jeans! Bente’s lievelingskleur is geel en laat dat nou ook de ultieme kleur voor Pasen zijn… Kijk je mee hoe we mixen, matchen en shinen tijdens de komende Paasdagen?

Eindelijk hebben we weer een feestje om naar toe te leven, het paasfeest! We hebben in ieder geval een lekker lang weekend. Als het weer een beetje mee zit, dan gaan we er zeker op uit. Op familiebezoek, een heerlijke wandeling en misschien wel een lekkere brunch in de tuin! Pasen is voor mij ook meestal het omslagpunt in de kledingkast. Winterkleding er uit en de nieuwe voorjaar/zomer outfits er in. Wat is dat altijd een fijn moment! De wat donkere kleuren, maken plaats voor frisse, kleurrijke outfits.

We weten natuurlijk nog niet hoe het weer er uit zal zien met Pasen dus we hebben twee opties klaar liggen, beide gekozen door onze ‘bijna tiener’ Bente! Want dat is het fijne van Retour Jeans; voor elke leeftijd kun je gave outfits scoren uit de brede collectie. Van super cool tot romantisch zacht. Maar altijd met die stoere, hippe twist! Natuurlijk hopen we op ‘blote benenweer’. Daar past een fleurig bloemenrokje perfect bij. Mocht het wat frisser zijn, dan gaan we voor een lange broek, een gele zelfs! Voor de ochtend of het begin van de avond, hebben we dan nog een fantastisch jack om aan te doen! Ook fijn op de fiets overigens.

Bente draagt in deze Retour Jeans review het rokje Rosie. Een prachtig strokenrokje uit de zomercollectie met een mooie bloemenprint, elastiek in de taille en voorzien van een onderrok. Eigenlijk is het geen onderrok maar een broekje in dezelfde stof! Hoe fijn is dat! Onze dame wil nog wel eens wat “handstand-ten” en dan komt zo’n vast binnenbroekje heel goed van pas.

Het zwarte T-shirt met leuke opdruk heeft een regular fit, korte mouwen en een ronde hals. Kijk ook even naar de kleine studs aan de voorzijde, hoe stoer!

Als het wat frisser is, dan dragen we de nieuwe zomerjas! En dat is geen straf. Wat een juweeltje! Het bomberjasje heeft een ritssluiting met kinbescherming en steekzakken aan de voorzijde. De jas heeft een kraag en een elastieken boord aan de onderkant en aan de mouwen. Het jack is waterafstotend. Voor mij echt een pluspunt want het regent nogal eens hier.

En dan is er nog de gele broek! Gelukkig zijn er twee Paasdagen want deze broek is echt favoriet bij Bente. Het is een paperbag broek met een hoge taille. De broek heeft een vast gestikt strikceintuur en smal toelopende pijpen die je ook leuk kunt oprollen. Kijk je mee hoe we mixen en matchen?

Maatinfo: Bente is 149 cm en heeft een smal postuur. Ze draagt alles in de gecombineerde maat 11/12.

Shoppen: Check hier de complete Girls collectie van Retour

Klik voor meer info op de verschillende items: rokje Rosie – t-shirt Monika – broek Janella- jack Jane

 

Weet jij al wat je gaat dragen met Pasen? We wensen je alvast veel shopplezier en een heerlijk lang weekend (met een lekker zonnetje)!

Liefs, Jolanda

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

Retour jeans meisjes voorjaar zomer 2021

 

Retour jeans meisjes voorjaar zomer 2021

 

Retour jeans meisjes voorjaar zomer 2021

Kijk nou hoe handig! Een binnenbroekje!

 

Retour jeans meisjes voorjaar zomer 2021

 

Retour jeans meisjes voorjaar zomer 2021

Wat een prachtig printje!

 

Retour jeans meisjes voorjaar zomer 2021

 

Retour jeans meisjes voorjaar zomer 2021

Wij zijn super fan van dit geweldige zomerjack. Het maakt de outfit helemaal af!

Retour jeans meisjes voorjaar zomer 2021

 

Retour jeans meisjes voorjaar zomer 2021

Wat een geweldige broek!

 

Retour jeans meisjes voorjaar zomer 2021

 

Retour jeans meisjes voorjaar zomer 2021

Wat een leuk armbandje krijg je bij je aankoop! Altijd weer een verrassing!

Retour jeans meisjes voorjaar zomer 2021

 

Retour jeans meisjes voorjaar zomer 2021

 

Retour jeans meisjes voorjaar zomer 2021

 

Retour jeans meisjes voorjaar zomer 2021

Zo gaaf die subtiele studs!

 

Retour jeans meisjes voorjaar zomer 2021

 

Retour jeans meisjes voorjaar zomer 2021

 

Retour jeans meisjes voorjaar zomer 2021

 

*sponsored post

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply SALE up to 50%! RETOUR JEANS Summer 2021 15 juli 2021 at 18:20

    […] is haar favoriete kleur! Eerder koos ze al voor de gele broek van RETOUR JEANS. Die blog lees je hier nog even terug. Het rokje is van dezelfde fijne stretch kwaliteit gemaakt. Het gele rokje, Renata […]

  • Reply REVIEW RETOUR JEANS BOYS SUMMER 2021 - Shopaholiek 17 september 2021 at 16:03

    […] complete boys collectie! Lees hier de girls review nog even […]

  • Reply DENIM REVIEW - RETOUR JEANS GIRLS SUMMER 2021 17 september 2021 at 16:06

    […] fantastische zomerjas hebben we jullie al eerder laten zien. Die blog lees je hier nog even terug. Wat is deze leuk en wat draagt het lichte jasje fijn! Het bomberjasje heeft een […]

  • Leave a Reply