GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

3 X LIKE FLO! WAT KIES JIJ?

27 oktober 2020

Fall is my favorite colour!

We zitten midden in de herfst. Gelukkig zijn er de prachtige bossen nog, waar we veilig naar toe kunnen nu we weer in een soort van ‘lockdown’ zitten. Ons kun je in ieder geval elk weekend in een mooi natuurgebied vinden voor een lekkere wandeling! En daar horen natuurlijk ook warme en comfortabele outfits bij. In deze blog laten we 3 complete sets van het hippe LIKE FLO zien en daarbij enkele fijne winterjassen! Kijk je mee?

Outfit 1 

We waren direct verliefd op dit prachtige rode jasje! We weten uit een eerdere collectie hoe fijn deze jacks zijn. Lekker soepel leer, makkelijk te combineren en vol met prachtige details. De zachte, comfy broek die Bente hier draagt hebben we al in twee kleuren in de kast. Het is een flared broekje met een subtiele stretch plissé en een hip animal printje. Super leuk ook met bijvoorbeeld een zwart kolletje. In deze review draagt Bente de prachtige off-white blouse met kant en hele mooie details.

Outfit 2 

Wat een top broekje! Deze donkerblauwe skinny is gemaakt van een zachte stretch stof. Het broekje heeft een speelse bordeaux rode streep aan de zijkanten. De broek heeft geen sluiting dus je trekt hem lekker makkelijk aan. De broek sluit prachtig aan door de elastische taille. Bente draagt een bordeaux rood kolletje, welke overigens in veel kleuren verkrijgbaar is! De perfecte basic! Verder draagt Bente een warme parka. De jas heeft een schuine ritssluiting en een capuchon. De binnenkant van de kraag heeft een zachte teddy stof. Verder is deze sportieve jas waterafstotend.

Outfit 3

Wat hebben we afgelopen zomer veel plezier gehad van het rode broekje. En ook deze wintercollectie bevat weer een rode broek tot vreugde van dochter Bente. Deze broek is voor de winter natuurlijk uitgevoerd in een wat warmere stof. Het is een velours flared broekje met een subtiel pied de poule motiefje. De broek heeft geen sluiting maar is mooi passend in de taille door de elastische band. Bente draagt hier de blouse uit outfit 1. De winterjas die we bij deze outfit laten zien is echt waanzinnig mooi en bijzonder! Het is namelijk een twee-in-een-jas! Het zilveren deel van de jas is heerlijk warm gevoerd en waterafstotend. Het tweede deel, van imitatie bont, kun je over je jas dragen voor een compleet andere look. Dit deel is overigens ook los te dragen als vest.

Lekker warm en waterafstotend!

Zo heb je een heerlijk vest!

Shoppen: Ga naar je bekende verkooppunt of webshop of klik hier om een verkooppunt in de buurt te vinden!

Liefs, Jolanda

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply