BUDGET HAIR

Horizontale opvlecht tutorial

4 maart 2017

Dutch Braid

Ik heb deze keer een opvlecht gemaakt over de breedte van het hoofd. Aan de zijkant heb ik een staart gemaakt met daarin twee losse vlechtjes.

Moeilijkheidsgraad ☆☆☆☆☆

Wat heb je nodig:

  • Borstel
  • Puntkam
  • Grote stevige elastiek
  • Twee kleine elastiekjes
  • lak

Ik heb Seina haar haar goed naar achter geborsteld en er wat lak erover heen gespoten. Ik heb net boven het oor van de linkerkant een plukje haar gepakt. Deze heb ik in drieën verdeeld en ben begonnen met vlechten. Omdat het een opvlecht wordt, vlecht je alles onderlangs. Klik hier om nog even duidelijk de opvlecht te bekijken. Bij deze vlecht moet je even goed op de bovenkant letten dat het haar netjes naar achteren blijft zitten als je steeds een pluk erbij pakt. Je vlecht door totdat je ongeveer bij de andere kant bent. Daar zet je het vast met een stevige elastiek. Ik heb een plukje haar om de staart heen gewikkeld zodat je het elastiekje niet meer ziet. In de staart hangt nu het haar los, ik heb er twee losse vlechtjes ingemaakt en die een beetje uitgetrokken.

Budget

Ik heb jullie tot nu toe alleen maar blogs laten zien over kapsels, maar natuurlijk ben ik ook dol op kindermode. Ik struin altijd alles af op social media en ben daarom ook heel erg blij met het Shopaholiek team. Samen zitten wij in een groeps app en ik zie de leukst dingen voorbij komen waar mijn hartje sneller van gaat kloppen. Maar waar ik ook erg blij van word is budget. Ik loop regelmatig even de Wibra in. Heerlijk even snuffelen tussen de rekken. Zo kwam ik afgelopen week dit setje tegen, een zwart-witte gestreepte legging met een zwart shirtje met een witte tekst “you’ve got style” erop. Het shirtje valt aan de achterkant iets langer en past daarom perfect op deze legging. Het shirtje en legging shop je beiden voor €4.99 per stuk

Seina is 120 cm lang, ik heb voor het shirt en legging voor maat 122 gekozen.

~X~ Denise

Samen met Seina maak ik de vlogs die je via ons youtube_kanaal (vergeet je niet te abonneren) kunt zien. Wil je al mijn blogs en hairtutorials eens rustig teruglezen? Klik dan even hier: Hair tutorial Shopaholiek

20170227_175212

20170227_175133

20170227_175236

20170227_175404

20170227_175324

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply