Jolanda MAMA-INSPIRATIE PERSONAL

DETOX KORTINGSACTIE!

18 december 2019
0 header

Don’t wish for a healthy body… work for it!

Verlang jij na de feestdagen naar rust, wil je meer gaan bewegen en ook nog wat december kilo’s verliezen? ‘Doe dan mee met de Body & Mind Reset 2020 via Innerwave! De kuur bestaat uit 5 dagen afbouwen, 3 tot 5 dagen detox- en vasten en tot slot 4 dagen opbouwen van een gezond eetpatroon. Ik heb het begin december ook gedaan en het is mij heel erg goed bevallen! Ik ga het dan ook elk jaar 1 x herhalen. Heerlijk om jezelf fit en energiek te voelen, je te ontdoen van alle gifstoffen in je lijf en bovendien ook nog 5 kilo afvallen in twee weken. Wil je mijn ervaring over de kuur lezen,  klik dan op de blogs: de aanleiding, de intake, de afbouwfase en het sapvasten

Waarom detoxen? De welvaart, de prestatiegerichte maatschappij en ons drukke materialistische bestaan begint haar tol te eisen. Junkfood, kant-en-klaar maaltijden en bewerkt voedsel zijn haast niet meer weg te denken uit de koelkast. Het resultaat: we worden zwaarder, vermoeider en leven ongezonder. Met alle gevolgen van dien. Tijd voor een body & mind reset. Let’s detox! Met de 100% natuurlijke Innerwave detox kuur zuiver je in 14 dagen lichaam en geest op verantwoorde en daadkrachtige manier. Je voelt je weer als herboren. Sterk, energiek, fris en geestelijk scherper dan ooit. Te mooi om waar te zijn? Ervaar het zelf!

ACTIE: Ben je net als mij enthousiast geworden en wil je het nieuwe jaar fit en gezond beginnen, doe het dan gewoon! Stel niet langer uit en start direct. Speciaal voor de Shopaholiek volgers hebben we namelijk een mooie aanbieding. Innerwave bestaat namelijk  alweer 12,5 jaar en om dat te vieren hebben ze een kortingscode voor ons! Bestel nu één van de Detox- vastenkuren en gebruik de code jubileum.shopaholiek voor 12,5% korting op je bestelling en ontvang gratis 1 potje Multivitamine 30 vega capsules. De actie loopt t/m 31 december 2019.  Zorg dat je het pakket op tijd in huis hebt, dan kun je direct in het nieuwe jaar starten! Klik hier om het all-in pakket te bestellen.

FACEBOOK GROEP: Op 6 januari start Innerwave met een ‘besloten facebookgroep’ om samen gezond en vitaal het nieuwe jaar in te gaan.  Als Shopaholiek volger kunnen meedoen met de ‘besloten facebookgroep’ Total Body&Mind reset 2020 via link: https://www.facebook.com/groups/jointhebodyandmindreset2020/

Via deze besloten Facebook pagina voor alle deelnemers, krijg je dagelijks informatie en updates van het Innerwave team. Bovendien kun je via deze pagina vragen stellen en met de andere deelnemers ervaringen uitwisselen en elkaar supporten. Tip je vriend(innen), zussen, moeder, partner, collega’s om gezamenlijk het programma te volgen!

Let’s Detox, Eat & Play the Innerwave way!

www.innerwave.nl 

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

innerwave

Volg de duidelijke stappen in de folders per fase!

 

Innerwave

Maak de juiste keuzes voor een gezond voedingspatroon!

 

Innerwave

Ontvang kant-en-klare sappen voor het ‘sapvasten’

 

Disclaimer
De Innerwave detoxkuur is bijna voor iedereen geschikt. Kamp je met gezondheidsproblemen check voor de zekerheid onze disclaimer of raadpleeg je arts. https://innerwave.nl/medische-disclaimer/

 


Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply