Angelique PERSONAL

Sunny days

5 juni 2019

Wat zijn we verwend de afgelopen dagen. De eerste tropische dag is al een feit. 2 juni ging de boeken in als de warmste dag ooit. Ik geloof dat er op sommige plaatsen 32 graden is gemeten.

Met die warme dagen lopen de kids natuurlijk het liefst in zo min mogelijk. Hebben jullie mijn blog over de Mila Dress gelezen? Serieus een topper die niet mag ontbreken in je kast deze zomer. Ik ben gek op dit soort jurkjes. Sandaaltjes of slipper eronder en klaar. Nog lekkerder is het natuurlijk als je een zwembad in de tuin hebt. Met die temperaturen moet je natuurlijk eigenlijk wel kunnen afkoelen.  Helaas hebben wij geen zwembad – net als de meeste mensen denk ik –  en spelen de kids met elkaar, vaak in de tuin. Wij moeders zitten dan lekker in de tuin op onze loungeset met lekkere tuinkussens. Tenminste: zo’n vijf minuten want dan begint het altijd weer. Ruzie, dorst, honger, toilet, weer ruzie, bal in de sloot. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Vast herkenbaar voor alle moeders toch? In mijn fantasie lees ik altijd graag een boek in de tuin, maar helaas: dat blijft bij dromen. Het lukt me gewoon niet.

Net als plantjes. Bloeiende plantjes. Vind ik ook zo’n ding. Op de één of andere manier overleefd niks bij mij. Onze tuin ligt op het zuiden, dus dat geef ik dan maar de schuld. Jammer, want  ik vind het er altijd zo gezellig uitzien. Maar helaas geen groene vingers hier.

Waar ik wel goed in ben is gezelligheid. Daar kun je niet genoeg van hebben. Dus ploffen we regelmatig met vrienden op de loungeset. Mijn favoriete plek in de tuin. Wij hebben een grote loungeset met een hoop sierkussen. Die shop ik altijd heel makkelijk online want ik verander nog wel eens. Ze hebben daar echt zoveel keus dat je altijd wel iets vind wat bij je past. Bbq aan en een lekker biertje of wijntje erbij : dat is voor mij een ultieme zomerdag.

En jullie? Wat doen jullie op zo’n tropische dag?  Naar het strand, zwembad of blijven jullie ook gewoon lekker in de tuin?

Het jurkje wat Eva draagt op deze foto is van Like Flo

 

 

 

 

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply