MAMA-INSPIRATIE

De tuin zomerklaar maken!

28 mei 2017

DE TUIN RESTYLEN

Naast mijn passie voor kidsfashion, ben ik op altijd op zoek naar inspiratie om ons huis en de tuin nog warmer, mooier en knusser te maken. Hiervoor gebruik ik magazines als VT Wonen, kijk ik woon- en tuinprogramma’s, bezoek ik woonwinkels en tuincentra en zoek ik online naar informatie. Nu we al ruim een week kunnen genieten van het heerlijke weer (en het voorlopig ook nog zo blijft), is het voor ons het moment om de tuin weer zomerklaar te maken. De bloempotten worden gevuld met kleurrijke bloemen, de zwemvijver wordt schoongemaakt en gevuld met schoon water en de kussens voor in de loungeset komen van zolder. Net als met kidsfashion vind ik het leuk om de tuin af en toe te restylen.

Zo wilde onze dochter Bente graag een leuke zandbak voor in de tuin. Wij vonden een mooie houten variant, waarbij je de deksel kunt opvouwen in twee zitbankjes. Na het spelen kun je de zandbak afdekken zodat de katten uit de buurt niet denken dat het een kattenbak is. Ik vond deze trouwens op HomingXL. Deze past veel beter in onze tuin dan een blauwe of roze plastic schelp.

De favoriete bikini’s van Bente kunnen uit de kast getrokken worden want zodra het mooi weer is, kun je onze dochter in het zwembad(vijver) vinden. Dit seizoen zie je volop leuke opblaasbare flamingo’s waar je heerlijk op kunt dobberen. En… het staat ook nog eens lekker tropisch in de tuin. Ze hoeven overigens helemaal niet zo duur te zijn. Deze week staan ze in de folder bij Xenos (en er is ook een donut en meloen variant).

Een kleine sfeerimpressie van onze tuin… een gezellig, kleurrijk sierkussentje in de bank zou niet misstaan toch? En wat potten met fleurige bloemen. En wat kaarsen voor de mooie zomeravonden? Ik ga weer op zoek!

 

tuin restylen

tuin restylen

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply