Angelique TRAVEL

Of ik nog meer hobby’s heb dan Kids Fashion?

21 maart 2016

BUITEN KIDS FASHION HEBBEN WIJ NOG EEN ANDERE LEUKE HOBBY: TRAVEL

Kindermode is mijn passie, dat was al bekend. Iets minder bekend is dat ik ook gek ben op vakanties. Niet eens perse écht reizen, maar gewoon leuke dingen doen met de kinderen, met vriendinnen of met mijn man. Gewoon er even helemaal uit. Dat kan een weekendje weg zijn, een kampeervakantie of een luxe weekendtrip naar Dubai, chillen op Ibiza (zie foto), een weekendje naar een bungalowpark, twee nachtjes in een hotel als we naar een beurs in het buitenland gaan (zoals Florence, Pitti Bimbo) of een dagje Efteling. Ik hou van ondernemen, mooie dingen ontdekken. Ik ben nou eenmaal nieuwsgierig aangelegd. Kan ik ook niks aan doen.

Voor iedere vakantie geldt natuurlijk een andere kledingstijl. Zeker als je met kids op vakantie gaat. Ga je kamperen, dan gaan de sweatpants, kaplaarzen en alles wat vies mag worden mee in de koffer. Gaan we richting zon, dan komen de sandaaltjes, slippers, badkleding, jurkjes en shorts te voorschijn. Voor wintersport… ach… ik hoef het allemaal niet uit te leggen. Jullie snappen vast wat ik bedoel.

We gaan vanaf dit seizoen de boel een beetje combineren. Want zeg nou eerlijk: zomerkleding fotograferen op een zonnig strand is leuker om te doen en leuker om te zien. Wij testen dan gewoon gelijk ook de accomodatie en/of camping waar wij verblijven. En om ons een beetje te orienteren hebben wij vast wat ideetjes op gedaan bij #storymakers, een soort vakantiebeurs. Want wat zouden dit jaar de trends op het gebied van TRAVEL zijn? Ik zou bijvoorbeeld wel eens iets meer willen weten over Glamping: erg populair volgens mij namelijk. Met mijn oudste dochter staat er een weekendje New York op de planning, mits ze slaagt voor haar HAVO-diploma.  En eigenlijk willen wij volgend jaar eens ergens anders Oud en Nieuw vieren met de hele familie. Volgens mij kom ik vol goede ideetjes terug en gaan wij dit jaar fashionable op reis met de kids!

Bloggen over TRAVEL is nieuw voor ons en wij nemen jullie een beetje mee op ontdekkingsreis. Weten jullie al wat jullie gaan doen deze zomer? En heb je tips voor ons: mail het naar ons! En…. als jij heel erg reislustig bent en het leuk vindt om over je vakantie’s met je kids te bloggen: mail ons dan ook. Wie weet word jij onze nieuwe travelblogger!

Liefs, Angelique

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply