BOEKEN GIRL HAIR Jolanda MAMA-INSPIRATIE

LEER ZELF VLECHTEN MET KNOOP & KNOT!

15 december 2017

Nu wel heel voordelig via Bol.com

Alweer een jaar geleden spotte ik het boekje Knoop en Knot in de KEK mama. Samen met dochter Bente heb ik het afgelopen jaar al veel leuke creaties uitgezocht en uitgeprobeerd. Van nature ben ik geen geweldige vlechter, dus ik ben blij met een handig boekje met veel plaatjes. Elk kapsel staat namelijk van stap tot stap beschreven in het boekje, ondersteund met een foto. En het boekje was NOG NOOIT ZO VOORDELIG! Lees snel verder…

Zondagochtend heb ik alvast met Bente door het boekje gebladerd en hebben we twee creaties voor de komende feestdagen uitgezocht; een romantisch en een wat stoerder kapsel. Daarna zijn we in de kast gedoken en hebben we er een leuke outfit bij gezocht.

Kapsel 1: Het kapsel, in het boekje genaamd ‘double bubble’, is niet moeilijk maar geeft wel een heel feestelijk effect. Het bestaat uit 1 horizontale en vier verticale vlechten. De tussenvallende haren, krul ik wat op met een krultang. Het geheel, wat aan de achterzijde een lichte hippie-uitstraling heeft, past goed bij de kleurrijke sweatdress van Funky XS. De boordjes in de jurk zijn voorzien van gouden glitters en het losse witte kraagje maakt de outfit kerst-chique!

Kapsel 2: De mooie army dress van KIEstone combineren we met een stoer maar toch girly kapsel. Op het hoofd maak ik twee opvlechten. Hoe je dat doet staat in het boekje beschreven! Je vlecht helemaal door tot onder. Daarna trek ik de lussen wat los waardoor de vlechten wat voller lijken. Dit is overigens ook een tip voor kindjes met wat dunner of minder haar! De vlechten die los hangen draai ik op zodat er knotjes ontstaan. Ik zet ze vast met een paar speldjes. Het vaste haar geeft Bente een totaal andere look en past helemaal bij haar outfit! Zelf vindt ze het ook prettig dat het haar niet in haar gezicht hangt, zeker met het kerst-gourmetten.

Shop informatie:

Wil jij je dochter ook voorzien van een prachtig kerstkapsel, bestel dan nu het boekje Knoop en Knot bij Bol.com voor een MEGA ACTIEPRIJS! Nog nooit was het zo voordelig om het boekje aan te schaffen! Of geef het boekje Knoop en Knot cadeau; een super origineel geschenk voor onder de kerstboom! Je shopt Knoop en Knot nu voor slechts €9,95 inclusief verzendkosten! De actie loopt tot en met 21 december. Gegarandeerd voor kerst in huis!

Direct bestellen? Knoop & Knot bestel je gewoon bij Bol.com. Klik hier om te bestellen.

 Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

Knoop en Knot

Zie je de handige stap-voor-stap foto’s?

 

Knoop en Knot

 

Knoop en Knot

 

Knoop en Knot

 

Knoop en Knot

 

Knoop en Knot

 

Knoop en Knot

Knoop en Knot

 

 

Knoop en Knot

 

Knoop en Knot

 

*sponsored post

 

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply