MAMA-INSPIRATIE Marieke H.

Onze favoriete kerst-kadotips op een rijtje

10 december 2019

Na alle hektiek hebben wij een aantal kerst-kadotips voor jullie!

Weet je even niet meer en zit je met de handen in het haar? Het afgelopen jaar hebben wij weer een heleboel mooie merken gespot en leuke hotspots ontdekt. Hieronder een aantal van mijn favorieten die misschien voor jullie ook leiden tot een uniek kerstkado!

MGC Derma

Dit jaar ben ik begonnen met het gebruik van de huidverzorgingsproducten van MGC Derma. MGC Derma biedt een volledige gezichtsverzorgingslijn met uitsluitend topingrediënten zoals hyaluronzuur, blauwe lotus, retinol, vitamine C en E, groene thee en druivenpitolie. Daarnaast heeft MGC Derma aan al haar producten CBD toegevoegd, de nieuwste trend in de beauty-industrie.

CBD is een krachtige antioxidant, die kalmerend en ontstekingsremmend werkt. Samen met de andere ingrediënten zorgt dit voor een voedende verzorging van de huid die celbeschadiging op natuurlijke wijze kan voorkomen, verminderen en herstellen.

Angulus Schoenen en Laarsjes

Angulus is uitgegroeid tot één van mijn favoriete schoenmerken. Met name het comfort die deze schoenen bieden als je lang op je benen moet staan of veel moet lopen op een dag. Daarnaast hebben ze ook nog eens uitgesproken en zeer modieuze modellen. I love it!

Danicci Jewelry

Ik ben trots dat ik ambassadrice van Danicci mag zijn. Deze hoogwaardige bijoux zou ik niet meer weg kunnen denken. Ik voel me altijd prachtig bij het dragen van deze accessoires!

Tunap Sport Producten

Ook als ambassadrice van de “body and care”-lijn van Tunapsports kan ik alleen maar uitspreken dat ik fan ben van deze producten. De heerlijk spray and go Bodylotion is fantastisch, de douchegel is heerlijk in gebruik en de herstel-spray voor na het sporten werkt super.

Klingel

Het afgelopen jaar heb ik een aantal keer wat kleding laten zien van Klingel. Het bewijs dat je en makkelijk via de webshop en redelijk voordelig er bij kunt lopen als een “fashionable” mama!

Bulaggi tassen

Deze tassen mogen zeker niet in mijn rijtje ontbreken. De verschillende modellen zorgen ervoor dat er voor iedereen wat wils is. Iedereen kan slagen voor een Bulaggi tas en ze zijn nog betaalbaar ook!

Elemis

Elemis is mijn laatste ontdekking. Wow wat een verwennerij is dat. Je voelt je direct prachtig bij het gebruik van deze producten en ze staan zo chic in je badkamer. Voor mij een pracht kado!

Largo Travel

Ga je liever op stap met het gezin of familie in plaats van elkaar bedelven onder kado’s (ik zou het wel echt wel weten), dan is het meer dan de moeite waard om eens te kijken naar de luxe vakantiehuizen van Largo. “Making Memories” is het mooiste dat er is!

Hotspots

Nieuwe eethuisjes en kroegjes hebben we weer genoeg ontdekt afgelopen jaar. Natuurlijk blijven er favorieten hangen, zoals Het Wapen van Willemstad, Kaatmossel, Cornelis en JAQ. Mocht je nog meer adviezen willen, aarzel niet om een vraag aan ons te stellen.

Kruidvat

Kruidvat blijft een van mijn favoriete winkels als het gaat om make-up of andere kadootjes. Een prima winkel waar je voordelig boodschappen kunt doen!

Urtekram

Even tijd voor jezelf nemen, lekker badderen en uitwasemen, ik gebruik de lekkere producten van Urtekram. Met name “groene thee” lijn vind ik heerlijk.

Ik hoop dat ik jullie zo wat inspiratie heb kunnen geven. Je hebt nog de tijd, maar je kunt het maar in huis hebben voor de kerst!

X

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply