Barbara GIVE-AWAY NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Indian Blue Jeans GIVEAWAY

12 januari 2019

DO YOU HAVE THE GUTS om mee te doen met dé Indian Blue Jeans giveaway? Je kunt namelijk €50,- shoptegoed winnen van Indian Blue jeans! Hoe? Dat lees je hier in de blog.

Hoe fijn is het om al te ruiken en te voelen en nu al te combineren met nog een beetje wintergoed, wat deze collectie kan écht al aan. Daar houd ik van, want die inbetween-periode duurt altijd best lang en ik wil er graag direct van genieten. Combineer met een sweater of vestje en natuurlijk een broek/ legging en je dochter komt met een hele verfrissende outfit voor de dag. Dit shoptegoed kan natuurlijk ook ingewisseld worden voor je zoon, dus lees snel hieronder wat je moet doen.

Outfit van Zonne

Zonne is wel al helemaal in de lente stemming en laat je dus een complete zomerse outfit zien, die gezien mag worden. Dit is zeker ook winterproof, want met een vest en legging erbij is het helemaal voor nu. Leuk wetenswaardigheidje is dat het kraagje, hier met strik, ook zonder deze strik gedragen kan worden. Het zit namelijk met elastiek in het kraagje en kun je door middel van een knoopje heel gemakkelijk eraf halen. Wat een vondst en zo leuk om steeds anders te dragen. Laat je ook verrassen door het sparkling rokje met de mooie tailleband en natuurlijk het vrolijke shirt, waar iedereen blij van wordt.

Nog een tip, want heb je die gestreepte broek ook al gezien op de site van Indian Blue Jeans? Kijk maar eens hier. Dit is ook zeker een van onze favorieten. Wat een toffe pasvorm!

Het shoptegoed

Alvast super leuk dat je mee wilt doen! Hieronder leg ik je uit wat je moet doen om kans te maken op het shoptegoed van €50,-

 • Like de Facebookpagina van Indian Blue Jeans
 • Like de Facebookpagina van Shopaholiek
 • Like en deel het bericht openbaar
 • Taggen van vrienden en vriendinnen vinden we harstikke leuk
 • Heb je instagram? Kijk dan maandagochtend 14 januari op mijn account barbara.vanschaik. Ook daar kun je meedoen voor dit shoptegoed.

Meedoen kan vanaf zondagavond 13 januari  tot en met zaterdag 19 januari 10:00 uur. Zondag 20 januari maken wij de winnaar bekend op de Facebookpagina van Shopaholiek. Ook op mijn instagram account kun je dit teruglezen.

Veel succes!

Indian Blue Jeans giveaway

Indian Blue Jeans giveaway

Indian Blue Jeans giveaway

Indian Blue Jeans giveaway

Indian Blue Jeans giveaway

Indian Blue Jeans giveawaysponsored-post

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Yvonne 13 januari 2019 at 20:42

  Wauw prachtige set!
  Heel erg gaaf voor onze grote meid(8)

 • Reply DaanMoerland 14 januari 2019 at 07:10

  Wat een leuke actie weer zeg! Ons meisje is een echt stoer meisje en vind de kleding van indian blue jeans echt super! Staat haar ook heel leuk😁🤗 dus ik doe graag mee voor mn dametje 🍀🍀

 • Reply Nathalie Helberts 14 januari 2019 at 16:24

  Jaaaaaaaaaaaa..!! dit is echt superleuk zeg Shopaholiek <3 <3 wat een WAANZINNIGE prijs gaan jullie weggeven, WAUW 🙂 Ik wil natuurlijk héééééééééél graag kans maken op shoptegoed voor het fantastische merk Indian Blue Jeans <3 LOVE IT 😀 Ohhh ik doe mee voor mijn kleine meid.. zou echt helemaal GEWELDIG zijn! Hopelijk loopt ze er binnenkort weer helemaal hip bij, super SPANNEND! MAAK ME GEK! Ik ben echt helemaal ENTHOUSIAST 😍😍😍😍😍😍 FINGERS CROSSED, liefs Nathalie :* 🍀🍀 #duimen #hopen

 • Reply Sjoerd hendrikse 19 januari 2019 at 10:01

  Mijn kleine meisje is dol op jurkjes en rokjes die mooi zwieren en draaien en de kleurtjes van ibj zijn heerlijk hollands deze collectie, superleuk!! Morgen is noa jarig en wordt ze 6 jaar en dit zou wel een hele leuke verrassing voor haar zijn!!

 • Leave a Reply