BUDGET MUSTHAVE

Vakantie in je onesie!

8 januari 2018
onesie

De fijnste onesies voor de leukste prijzen!

Ik zet geen wekker, vandaag is het vakantie

Ik chill ‘m lekker zo traag, in m’n onesie

Hoef niks te doen, alles mag

Vandaag is het pyjamadag, m’n lievelingsdag

Dit liedje van Kinderen voor Kinderen is momenteel groot favoriet bij Benthe en ik snap wel waarom. Een pyjamadag, wie houdt er nou niet van? Oké, toegegeven, deze blog had ik wellicht een paar weken eerder moeten plaatsen, maar ook zo na de vakantie is het in de grauwe weekenden nog heerlijk om te chillen in je onesie, nietwaar? Mijn kinderen en dan vooral de meiden zijn gek op een pyjamadag, heerlijk de hele dag weinig doen en je lekkerste huispak aan. Afgelopen vakantie hebben we regelmatig zo’n dagje ingelast en de komende zondagen ben ik van plan dit weer te doen. Diverse (budget) winkels hebben geweldige onesies in de collectie, wij zetten een aantal leuke exemplaren voor jullie op een rijtje.

onesie

Wat opvalt is dat er tegenwoordig veel eenhoorn onesies zijn en aangezien bovenstaande slechts €7,99 kost, kun je je er nooit een buil aan vallen. Mijn dochters hebben van deze winkel meerdere onesies en de kwaliteit blijft prima, Aanrader! Je shopt hem hier. Voor een overzicht van alle kinderonesies van deze shop, kijk je op deze pagina.

onesiehennes

Voor de Nel Veerkampjes onder ons is deze luipaard onesie natuurlijk de perfecte keuze! Niet de goedkoopste, maar qua print zeker een echte musthave! En dat staartje maakt het natuurlijk helemaal af! Bestellen kan hier.

 

onesie

Voor de stoere boys (en girls natuurlijk) deze gorilla onesie, superstoer! Deze website is sowieso het bekijken waard voor leuke koopjes en aanbiedingen.

Onesie

Deze grijze pinguin fleece onesie is superzacht en de goedkoopste uit deze lijst. Ik zou hem bijna voor mezelf willen hebben… je koopt hem in de stenen winkel of online.

onesiehema

Ook hier vinden we oortjes, een hoorntje en een snuitje. Deze onesie heeft ook nog broekzakken, wat erg fijn is, heb ik gemerkt. Zo kan er een knuffeltje of koekje worden meegenomen om in de ultieme chillmodus te komen. Hij is er in meer varianten en hier te koop.

Heb jij een foto van je kids in relaxmodus? Show hem op Facebook, dat vinden we leuk! Ook tips voor (goedkope) onesies zijn natuurlijk van harte welkom!

Wil je mijn kinderen en mij ook volgen op Instagram? In onesies en andere fashionable outfits 😉 Dat vinden we erg leuk, je vindt ons via @anouk_klaassen. Mijn andere blogs lees je hier terug.

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply