GIRL MUSTHAVE

Kids love ZARA!

6 juni 2016

Zara Musthaves

Houden jullie ook zo van de Zara? Ik kan niet wachten tot de Zara Kids geopend wordt in Breda. Als mijn vriendin en ik een shopdag plannen, dan kijk ik altijd eerst of er een Zara kids in de stad is gevestigd. Dat maakt het vooruitzicht op zo’n dag toch net even iets leuker.

Vooral de jeans voor mijn zoontje Julian, ik vind ze ideaal. Omdat zijn beentjes zo smal zijn, en de jeans zijn echt superskinny. Deze broekjes zitten hem altijd als gegoten. Als je zoontje ook het mooist staat met een hele smalle spijkerbroek, dan zijn deze echt een aanrader.

De meidencollectie heeft ook weer een paar mooie musthave-items. De kledingmaten zijn van 4 tot 14 jaar, dus we kunnen gelukkig nog even vooruit. Van deze jumpsuit met gekruiste open rug gaat mijn hart sneller kloppen. En dan ook nog eens in een mooie roze kleur en een fijne stof. De leren sandalen met kwastjes passen er prima bij. Ik had ze al gespot voor volwassenen, maar vind ze voor kinderen eigenlijk nog leuker. Misschien een idee om te ‘twinnen’ met je dochter? De sandalen matchen perfect met deze rugzak, een stoffen exemplaar in buideltasstijl met borduursels.

Heb jij ook zo’n leuke Zara musthave en wil je dat delen met ons? Wij zijn benieuwd!

Informatie:

Jumpsuit

Sandalen

Buideltas

 

 

Facebook Comments
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply