GIRL KIDS FASHION Mandy

Life is a party, dress like it

27 november 2018

De mini & me collectie van Shoeby

Holidays are coming! In minder dan een maand vieren we de mooiste tijd van het jaar. Een enkeling hier en daar heeft zelfs de kerstboom al gezet en de etalages zijn prachtig versierd. Wat is het leuk om in deze tijd door de stad te struinen en te genieten van de sfeer. Maar wat mij deze week helemaal in kerststemming heeft gebracht is de toffe party collectie van Nicolette van Dam voor Shoeby.

Wat is er nou leuker dan twinnen met je kleine meid? De ontwerpen van Nicolette zijn helemaal afgestemd op moeder en dochter. Het resultaat mag er zijn: De party collectie in zwart met gouden accenten is stoer, maar girly en classy. Mijn favoriet is het zwarte jurkje met een kraagje van pailletten. Zo op het oog een eenvoudige little black dress, maar de pasvorm en het materiaal geven het jurkje een luxe uitstraling.

De rest van de collectie is ook zeker de moeite waard. Dit korte zwarte rokje met gouden mondjes bijvoorbeeld is ook zo’n eyecatcher! Zelfs aan de accessoires is gedacht met een bijna identieke schoudertas voor moeder en dochter. Wij verwachten heel veel kleine fashionista’s en hun mama’s te zien shinen deze kerst.

De Shoeby collectie shop je hier.

Shoeby Shoeby Shoeby Shoeby

 

 

Facebook Comments Box
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply