BOY Mandy REVIEWS SCHOENEN

All time favourites: Braqeez sneakers

28 april 2019

Bij het uitzoeken van kinderschoenen voor mijn zoontje ben ik vrij kritisch. Vooral het kiezen van een schoen die ik écht mooi vind maar ook van goede kwaliteit is vind ik lastig. De sneakers die ik mooi vind geven vaak geen goede steun aan kindervoetjes in de groei. Dat is juist op jonge leeftijd heel belangrijk. De keuze die ik maak moet natuurlijk ook de keuze van mijn kind zijn. Mijn 6-jarige heeft al een duidelijke voorkeur, dus tegenwoordig beslissen we samen over een aankoop. Kind blij en moeder ook 😉

Deze sneakers van Braqeez kwamen al snel door de ‘selectiecommissie’. De sneakers zijn stoer, hebben een sportieve touch en door de khaki kleur in combinatie met wit zijn ze heel makkelijk te combineren. Voor de zomer hebben we al een aantal gele én rode shirts gekocht voor Julian die allemaal perfect matchen met de neutrale kleuren van de sneakers. Ze zitten ook mooi aangesloten bij de smalle voetjes van Julian. Het probleem bij hem is vaak dat schoenen te breed vallen en veel te groot lijken, maar de pasvorm van deze sneaker is ideaal voor hem.

De rubberen stootneus komt ook goed van pas bij die kleine voetballer van mij. Zodra het weer het toelaat, gaat hij naar buiten. Hij doet de hele dag niets liever dan spelen met de bal en de sneakers kunnen wel tegen een stootje. De schoenen hebben een veter- en een ritssluiting en zijn daardoor heel makkelijk door hemzelf aan en uit te trekken.

Deze coole sneakers van Braqeez worden gedragen onder een skinny jeans uit de collectie van Indian Blue Jeans en zijn nieuwe gele Dsquared shirt.

Maatinfo:

Julian zit net in schoenmaat 32 en hij heeft nog een beetje groeiruimte. De jeans en het shirt draagt Julian in maat 128 bij een lengte van 125 cm.

Shoppen:

Braqeez sneakersJeansShirt

Meer stoere schoenen voor boys & girls vind je op de website van Braqeez. Ook Bente liet onlangs haar mooie sneakers zien. Je leest de blog hier nog eens terug.

Braqeez

Braqeez

Braqeez

BraqeezBraqeez

* sponsored post

 

Facebook Comments Box
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply