Barbara REVIEWS

Bubblegum Bobbie in INDEE

29 oktober 2017
INDEE

Dit Belgische tienermerk INDEE kan nu niet meer aan je aandacht zijn ontsnapt. Afgelopen zomer deed ze met frisse schreden intrede in onze Hollandse kikkerlandje en nu gaan we er ook écht van genieten. Wij hebben jullie al een kijkje laten nemen in de INDEE Collection winter 2017 en daarin zag je hele eigenzinnige stijltjes voorbij komen.

Bobbie heeft nu ook een heel vernieuwend en verfrissend stijltje aan. In deze hele toffe outfit komen er twee trends wel heel sterk naar voren. De borduursels- en de velvetlook. Ik weet als geen ander, ik ben tenslotte ook maar een normale poldermoeder, dat we snel geneigd zijn om voor het alledaagse te gaan en dat we altijd kijken of het ook doordeweeks te dragen is. Nu kan ik je zeggen, laat het iets los en voel je als een waar Bourgondiër in modeland, want dit stijltje en deze items, kunnen wel degelijk bij elke gelegenheid aangetrokken worden. Natuurlijk is dit een uitgelezen stijltje voor een prachtig feest, maar ik zie Bobbie hierin gewoon de klas in lopen en rennen over het schoolplein. Zie jij dat ook voor je?

Basket Bubble Gum Bomber

Dit is echt een pareltje. Wat is dit ontzettend mooi gemaakt. Pure ambacht! En ik overdrijf niet! Ten eerste komt de kleurenexplosie je tegemoet. Zo intens helder en diep van toon, dit heb ik werkelijk nog nooit zo gezien. De geborduurde bloemen zijn er prachtig ingezet en de hele bomber is luxe gevoerd met een prachtig krijtstreepje. De mooie koperkleurige drukkers verfraaien het geheel en is natuurlijk heel gemakkelijk voor je tiener of bijna-tiener. Dit is vakmanschap!

De Brazil Luck Atlantic Sweater

De in zilveren pailletten gegoten Make Your Own Luck. heeft geen uitleg nodig. Het sprankelt je tegemoet. De mooie zachtblauwe kleur past perfect bij deze set en maakt het zo lekker speels en sportief. Door de wijde inzet van de mouwen krijgt de sweater een wat boxing uitstraling en wordt het een nog stoerder geheel. Deze twist is zo tof bij dit hele girly setje!

Skirt Buzzur Night

Het glanst zo mooi als een sterrenhemel. De mooie velvet, suedine is zeer mooi van stof. De band met de oogjes, daar zijn we natuurlijk allemaal direct verliefd op en geeft het rokje een vrolijke noot. De diep donkerblauwe kleur is als in duizend-in-één-nacht en zal elk setje betoveren. Let maar eens op!

Facts

Bobbie is 133 cm. en draagt van de trui en het rokje maat 8 en van de bomber maat 10.

Way of Wearing

  • Draag de rokjes zeker met een dikke maillot lekker pittig.
  • Trek die bomber gauw aan over die leuke shirts en jurkjes met teksten en met poppy-art designs. Dit is echt een topstuk!
  • Deze sweater maakt natuurlijk van elke outfit een eyecatching-one. De kleur, the glitter en de snit zijn uniek!
  • De sneakers van Bobbie zijn van Studio Maison. De velvet look en de donkerblauwe kleur met zilveren sterren matchen natuurlijk perfect bij deze INDEE set. Ik zie hier ook loafers onder of zilveren chelsea boots en dan wordt de look helemaal eigenzinnig!

Shoppen

BomberSweaterSkirt

Verdere informatie

INDEE collection

Barbara

  • Kom je mij volgen op Instagram: barbara.vanschaik? Ik plaats daar vrijwel dagelijks een foto van één van m’n meiden of soms samen;) Ook mijn alledaagse belevenissen zie je in mijn Stories voorbij komen.
  • Mijn andere blogs lees je hier terug

 

INDEE

INDEE

INDEE

INDEE

INDEE

INDEE

INDEE

INDEE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply