GIRL REVIEWS

Een witte rok met kwastjes

15 mei 2017
rok met kwastjes

WALKING ON SUNSHINE

We hebben even geduld moeten hebben, maar langzaam maar zeker begint het nu toch warmer te worden. Nu kunnen we eindelijk de zomerkleding gaan dragen zoals deze bedoeld is. Zonder jasjes, vestjes, leggings of maillots. Linde en ik zijn gek op zomerkleding en verliefd op de zomercollectie van Le Big. Eerder lieten we al een heel zonnig setje zien, kijk hier maar eens. En in dit blog staat een wonderschoon topje en een beeldige rok met kwastjes in the picture. Een perfect setje voor een echte zomerse look met een boho feeling.

Op een witte rok met kwastjes draagt Linde een mouwloze witte top met een prachtige koraalprint in diverse kleuren roze, oranje en geel. Dit maakt dat deze top met een bijzonder mooie rug heerlijk combineert. De roezel mouwtjes afgewerkt met een geel sierrandje maken de luchtige top helemaal zomer 2017. De katoenen rok met kwastjes draagt ook heerlijk op warme zomerdagen. En het felle borduurwerk maakt het rokje extra bijzonder. De fijne strandhoedjes van Le Big hebben we elke zomer weer. Die van vorig jaar is nog heel erg mooi, maar ik kon het toch niet laten dit zacht roze exemplaar met schelpjes aan de collectie toe te voegen.

Facts

 • Linde is 128 centimeter en draagt de top in maat 122/128, ze heeft zeker voldoende groeiruimte voor de rest van de zomer. En deze duurt minimaal toch oktober toch?!
 • De rok met kwastjes draagt ze ook in maat 122/128.
 • Linde draagt het strandhoedje in maat M, ze is nu zeven jaar.
 • Haar gouden sandaaltjes zijn van Gioseppo en deze vallen op maat. Onder het kopje shoppen vind je alle verkoopinformatie.
 • De mooie gouden veertjes, ook super leuk voor in de woon- of slaapkamer, zijn verkrijgbaar bij Topmuurstickers.

Fashionideetjes

 • Ik heb van alle fashionideetjes weer foto’s gemaakt. Kijk je mee?
 • Het topje valt iets losjes en vrij lang. In combinatie met de rok met kwastjes vind ik het daarom mooi om deze in de rok te dragen. Draag je hem op een jeans dan komt het model juist weer goed tot zijn recht door de top los te laten vallen. Aan foto’s en informatie over deze skinny jeans met gouden bies vind je hier.
 • Combineer de rok met kwastjes met een zonnige gele top.
 • Op koudere dagen staat een spijkerjasje met zomerse wassing perfect bij deze stijl. Combineer er ook nog een zachtroze legging bij en je kunt deze set zelfs dragen op de koudste Nederlandse zomerdagen.
 • Een printtop gecombineerd met een ketting en armband van Le Big staat ook super mooi op de rok met kwastjes.

Shoppen

Le Big: rok, witte top, gele top, ketting, strandhoed, zonnebril (50% korting)

Shop hier het rokje met 71% korting.

Overig: jeans, spijkerjasje, sandaaltjes, muurstickers

Annemarie

 • Volg Annemarie op Instagram
 • Meer blogs van Annemarie lezen, klik dan hier

rok met kwastjesrok met kwastjes rok met kwastjes rok met kwastjes rok met kwastjes rok met kwastjes rok met kwastjes rok met kwastjes

rok met kwastjes

Volg Annemarie op Instagram

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply