GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

REVIEW MAYCE Girlslabel winter 2021/2022

4 oktober 2021

MAYCE for Teens!

Vorige week is alweer de tweede levering uitgekomen van het nieuwe MAYCE Girlslabel. Easy, Girly, Comfy, Sporty, dat zijn de kernwoorden. Comfortabele, kleurrijke kleding voor sportieve meisjes! En zeker niet alleen voor kleine meisjes. Bente laat vandaag een geweldige outfit voor tieners zien. Kijk je mee?

Dochter Bente is afgelopen zomer een tiener geworden. Ze heeft een heel eigen smaak en mening. Ik kan niks zomaar meebrengen want de kans is groot dat ik het weer direct terug kan brengen. Dus we gaan tegenwoordig lekker samen shoppen. Zo ook afgelopen vrijdag want ze had een studiedag! Er stond een gezellig dagje Eindhoven op het programma. Het hoogtepunt van de dag was het schieten van oorbellen. Iets was ze al lang wilde maar er nog niet van was gekomen (lees ’toch net iets te spannend’). Dit is dus de eerste shoot met echte oorbellen! Die moesten natuurlijk ook duidelijk op beeld!

De outfit die Bente showt komt uit de eerste levering van MAYCE Girlslabel. Eerder lieten we al een andere te gekke outfit zien. Die review lees je hier nog even terug. Bente koos voor de mooie, zachte flared broek met bruin/grijze panterprint. Daarop draagt ze een fijn gebreide donkergrijze sweater voorzien van ruffles en kabels. Gebreide items zijn deze winter helemaal hip! Een echte musthave dus! Volgens Bente is deze outfit stoer, heel comfortabel maar ook girly dus prima geschikt voor een tiener! Je draagt de outfit met een sneaker of laars.

Maatinfo:

Bente is 10 jaar en 155 cm en draagt beide items in maat 158/164. Dit is tevens de grootste maat van MAYCE Girlslabel.

Belangrijke weetjes over MAYCE Girlslabel:

  • De collectie is te koop vanaf maat 98/104 tot en met 158/164
  • MAYCE Girlslabel heeft een smalle pasvorm zoals Ninni Vi destijds. Er zijn echter ook een aantal loose-fit items.
  • De wintercollectie bestaat uit 2 leveringen,. Beide leveringen zijn inmiddels uit.
  • Tip! Wacht niet te lang met shoppen want de voorraad is beperkt!

Shoppen:

BroekSweater

De hele collectie bekijken, klik dan hier! Veel shopplezier!

Liefs, Jolanda

www.mayce.nl

Het broekje heeft een hele mooie pasvorm!
Een super comfortabele outfit!
Ruffles en kabels, helemaal hip!
Wat is ze trots op haar oorbellen!

Sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply