GIRL KIDS FASHION REVIEWS

In love with Lovestation22

13 maart 2018
jungle feeling

JUNGLE FEELING!

Strepen zijn tijdloos. Neem bijvoorbeeld de breton stripe of de verticale strepenbroeken die je tegenwoordig veel ziet. Allemaal even hot. Combineer dit met de cactus, een andere zomertrend, doe er een vleugje safari doorheen en een super outfit is geboren! Deze betaalbare outfit vol met een echte Jungle feeling heeft de harten van Norah en mijzelf in ieder geval gestolen! Fris, stoer, hip en lekker draagbaar, this look has it all!

Bij het bekijken van de collectie van LoveStation22 viel het ons direct op hoe divers de collectie is. Naast de cactussen vinden we ook allover dierenprint jurkjes, maxidresses, vestjes en nog veel meer. Je kunt bij dit merk de complete garderobe voor je dochter shoppen zonder dat alles op elkaar lijkt. Wij kozen voor mini skirt Nena gecombineerd met twee verschillende bovenstukken.

Op een warme winterdag gingen Norah en ik de tuin in voor het maken van de foto’s voor dit blog. Norah heeft niet altijd even veel zin om op de foto te gaan (ze is een peuterpuber in het kwadraat ;-)), maar in deze outfit wilde ze maar al te graag poseren. In de buitenlucht was de jungle feeling direct aanwezig en maakte Norah er een feestje van in haar boomhut. Tanktop Gigi is mijn persoonlijke favoriet, wat een mooi hemdje is dit. De cactusprint breekt het zwart/witte streeppatroon en past perfect bij het groene rokje. Als het niet warm genoeg is voor een hemdje, trekken we shirt Lucie uit de kast. Een wit shirt met contrasterende zwarte bies, uitstaande mouwtjes en als eyecatcher een borstzakje in dezelfde print als het rokje. In het rokje komt alles samen, de zwart/witte strepen komen terug in het taillekoord en de jungleprint is allover gedrukt. De rok heeft zowel aan de voor- als aan de achterkant echte zakken, afgewerkt met een lichtgroene bies. We zijn benieuwd welke van de twee combi’s jouw favoriet is!

Facts

  • Norah van 105 cm draagt de hele set in maat 110/116, het zit perfect en ze heeft nog voldoende groeiruimte om er de hele zomer mee door te komen.
  • De kleding is leuk geprijsd, dus ook nog eens vriendelijk voor je portemonnee.
  • LoveStation22 is begonnen in 2014, als een exclusief Nederlands kledingmerk voor avontuurlijke meisjes tussen de 2 en 12 jaar.
  • De natuur is regelmatig de inspiratiebron bij het ontwerpen van de kleding. Daarom zie je in de collectie veel dierenprints terug.
  • LoveStation22 steunt ieder seizoen een goed doel met een deel van de opbrengst. Voor  afgelopen jaar was dat de Zeehondencreche in Pieterburen en in 2018 is gekozen voor het Wereld Natuur Fonds.

Lovestation22 shoppen

De gehele collectie van Lovestation22 koop je via hun eigen website en via deze verkooppunten. (top, shirt, rok)

Op mijn Instagram account komt er nog veel meer nieuwe zomercollectie voorbij! Zie ik je daar? Je volgt mij en mijn kinderen via @anouk_klaassen. Mijn andere blogs kun je hier teruglezen.

Meer lezen?

jungle feeling

jungle feeling

jungle feeling

jungle feeling

jungle feeling

jungle feeling

jungle feeling

jungle feeling

jungle feeling

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Boho sandalen onder een koraalroze maxidress | Shopaholiek 23 april 2018 at 11:48

    […] In love with Lovestation22 […]

  • Leave a Reply