TIPS

Help! Bellenblaas vlekken

13 september 2016

TIP, WAT TE DOEN BIJ BELLENBLAAS VLEKKEN

Voor meer leuke foto’s en tips kun je me hier volgen op Instagram. 

Ik denk dat elke moeder met een liefde voor mooie kinderkleding inmiddels wel vreest voor bellenblaas vlekken. Je stopt een kledingstuk zonder vlekken in de wasmachine en je haalt het vol vlekken en helemaal verpest er weer uit. Weet je dat je kind met bellenblaas gespeeld heeft en (erg) heeft geknoeid, dan kun je deze vlekken voorkomen. Spoel de kleding goed uit met koud water en was het daarna zonder wasmiddel of wasverzachter. In dit blog lees je nog meer fijne wastips.

Is het al te laat, dan kun je misschien net zo creatief zijn als onze volger Tamara. Ook haar dochter had met bellenblaas gespeeld, natuurlijk net in haar mooie Ninni Vi jurkje. Het jurkje zat na een rondje wasmachine onder de vlekken. Tamara loste het creatief op en maakte er een rokje van. Mijn nichtje Lise laat het leuke resultaat zien. Zo heb je toch nog wat aan het kledingstuk.

Bedankt voor je tip Tamara. Heb je zelf een leuke tip, stuur deze dan naar info@shopaholiek.nl. Eerder kregen we ook al de super tip binnen voor dit gave rokje wat je zelf kunt maken.

Ninni Vi en Soft & Jolly kun je hier shoppen.

help-bellenblaas-vlekken-1 img-20160907-wa0002 img-20160907-wa000320160907_154215

 

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply