TIPS

Help! Bellenblaas vlekken

13 september 2016

WAT TE DOEN BIJ BELLENBLAAS VLEKKEN

De nachtmerrie van elke moeder, van die vlekken die je er niet uit krijgt

In deze tijd van het jaar is het weer zover: de bellenblaas is altijd en eeuwig favoriet bij de kids. Vaak krijgen de kinderen het ook bij traktaties en wordt er naar hartelust bellen geblazen. Met alle gevolgen van dien. Vaak weten we niet eens dat bepaalde vlekken afkomstig zijn van bellenblaas.  Todat je het uit de wasmachine haalt en denkt: waar komt dit nou toch vandaan? Ligt het aan mijn wasmachine?  Nee dus….. het is de befaamde bellenblaaslek. Zo eentje die liever niet hebt….Maar er is hulp! Met onderstaande tip verwijder je hopelijk alsnog de vlek.

Ik denk dat elke moeder met een liefde voor mooie kinderkleding inmiddels wel vreest voor bellenblaas vlekken. Je stopt een kledingstuk zonder vlekken in de wasmachine en je haalt het vol vlekken en helemaal verpest er weer uit. Weet je dat je kind met bellenblaas gespeeld heeft en (erg) heeft geknoeid, dan kun je deze vlekken voorkomen. Spoel de kleding goed uit met koud water en was het daarna zonder wasmiddel of wasverzachter. In dit blog lees je nog meer fijne wastips.

Is het al te laat, dan kun je misschien net zo creatief zijn als onze volger Tamara. Ook haar dochter had met bellenblaas gespeeld, natuurlijk net in haar mooie Ninni Vi jurkje. Het jurkje zat na een rondje wasmachine onder de vlekken. Tamara loste het creatief op en maakte er een rokje van. Mijn nichtje Lise laat het leuke resultaat zien. Zo heb je toch nog wat aan het kledingstuk.

Bedankt voor je tip Tamara. Heb je zelf een leuke tip, stuur deze dan naar info@shopaholiek.nl. Eerder kregen we ook al de super tip binnen voor dit gave rokje wat je zelf kunt maken.

De kleding in dit blog is van een oudere collectie en niet meer verkrijgbaar. Helaas zijn de merken Ninni Vi en Soft & Jolly inmiddels gestopt.

help-bellenblaas-vlekken-1 img-20160907-wa0002 img-20160907-wa000320160907_154215

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply