Barbara NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

REVIEW: KIDZ-ART zomercollectie 2017

3 maart 2017
Kidz-Art zomercollectie 2017

KIDZ-ART IS EEN WAAR KUNSTWERK

 

FASHION FOR GIRLS prijkt er op de site van Kidz-Art. Inderdaad is deze Kidz-Art zomercollectie 2017 weer een écht girly collection to the max! Vrolijke meisjes in frisse kleurtjes stralen mij tegemoet. Vrijwel alles is combineerbaar en door de smalle pasvorm en het gebruik van jersey stoffen moét het wel lekker zitten. Houd je van kleur dan zit je hier gebeiteld.

DE METALLIC BOMBER, de trend van deze zomer, moest bij binnenkomst gelijk aan en ging ook niet meer uit. De handjes bleven in die zakken, wat dus ook gebeurde met de shoot. Heel handig als je een mooie foto van het geweldige bombertje wilt maken. Toch denk ik dat je goed kunt zien hoe mooi het is. De glam van het zilver is subtiel en staat absoluut niet goedkoop of plastic-achtig. De boorden zijn tot in detail afgewerkt met stoer legergroen, aqua, roze en goudgele banen. Ook in de rits is deze setting weer terug te zien. Dat maakt dat Kidz-Art , Kidz-Art is! Aan elk detail is gedacht en vaak in een hip ibizastijltje.

HET FLUOR ROZE SHIRTJE met de gesmockte halslijn is super zacht. “Abracadabra” is te lezen in verschillende kleuren en pailletjes. Een perfect mix-and-match shirtje, omdat er zoveel kleurtjes in verwerkt zitten.

DE ROK is een musthave. Wauw, wat valt de stof mooi klokkend. De tailleband schittert je rijkelijk tegemoet met wederom dat ibizagevoel. De grafische print op het rokje is een print naar mijn hart; strak, maar het loopt zo mooi vloeiend over in elkaar, dat het als art is. Ook dit rokje zal gemakkelijk te combineren zijn met de zomergarderobe van je meisje.

Nova draagt nu haar eigen kniekousen, maar ik weet dat Kidz-Art ook nog hele leuke kousen in verschillende kleurcombinaties in hun zomercollectie heeft. Om de kleurcombinatie hier ook te maken heb ik nu in de Puma Basket roze lintjes gestrikt.

Facts

  • Nova is 98 cm. en draagt alles in maat 104.  Alle drie de kledingstukken vallen op maat
  • De stoffen zijn prachtig en aan de details is veel aandacht besteed. Je kunt echt zien dat je het hier over een mooi modelabel hebt
  • Het bomberjasje gaat Nova natuurlijk straks ook als buitenjasje gebruiken. Nu fijn voor binnen, straks lekker aan naar buiten
  • Houd je van kleur? Kijk dan echt even wat Kidz Art nog meer te bieden heeft, want ze hebben nog zoveel moois in hun collectie en er komt nog een tweede levering voor de echt zomerse items

Fashionideetjes

  • Wil je een wat meer ingetogen look? Draag dan een donkerblauw shirtje met vlindermouwtjes
  • Een hemdje met gekruisde bandjes op de rug, zal een speels effect geven
  • Nu cosy met die sweater op het rokje en misschien wel dat kraagje erbovenuit. Dan wordt het een beetje preppy
  • Van de zomer draagt je meisje het natuurlijk met gekleurde of gouden Ibizasandaaltjes met klosjes. Ze komen eraan deze zomer en dat zal zo mooi staan onder dit setje

Shoppen:

  • Je shopt het onder andere hier bij Kixx online
  • of bij de webshop van Kinderkleding-tekoop

 

Barbara

Kidz-Art zomercollectie 2017

Kidz-Art zomercollectie 2017

Kidz-Art zomercollectie 2017

Kidz-Art zomercollectie 2017

Kidz-Art zomercollectie 2017

Kidz-Art zomercollectie 2017

Kidz-Art zomercollectie 2017

Kidz-Art zomercollectie 2017

little ninni vi

 

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply