BLOGGEN REVIEWS

Little Tikes….100% buitenspeelgarantie!

15 augustus 2017

“Het begon op vrijdagavond. Ik had gewerkt, Benja lag net in bed, ik trok iets makkelijks aan en toen ging de bel!! Al mopperend en ongemakkelijk (vanwege mijn kleding) deed ik de deur open, tot op een kier”.

Er stond een man voor de deur met een enorme doos in zijn handen. Ik stond klem tussen de deur en de kinderwagen en dat enorme pakket moest ook nog naar binnen. Waarvan ik overigens geen idee had wat het was. Het was alsof de bezorger aanvoelde dat ik me ietwat opgelaten voelde, want ik hoefde niet te tekenen voor ontvangst en hij was snel weer weg. Eenmaal binnen kon ik mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en griste als een klein kind het cadeau papier eraf! Het was een fiets van Little Tikes voor Benja. En niet zomaar een fiets, nee, het was een Little Tikes Fold ‘N Go 4-in-1 Trike. Zo…..dat is een hele mond vol! En dat allemaal omdat ik de nieuwe blogger van Shopaholiek ben geworden. Of ik deze even wil reviewen.

Ik heb gewacht tot de volgende morgen, zodat Benja zelf kon helpen met het openmaken van de doos. “Broem broem” zei hij. En alhoewel de fiets bijna klaar voor gebruik uit de doos komt, moesten er toch nog wat dingen zelf gemonteerd worden. En aangezien ik een doener ben en geen lezer van de gebruiksaanwijzing…ging Benja ondertussen zitten wachten in zijn fietsstoel. Om te beginnen ging ik allerlei onderdelen zitten monteren die absoluut niet bij stap 1 in de gebruiksaanwijzing stonden. En wat krijg je dan? Dat je door de bomen het bos (de fiets) niet meer ziet! Gelukkig heeft zijn vader wel altijd het geduld om alles goed door te lezen, dus die heeft uiteindelijk de fiets veilig en wel in elkaar gezet.

Dezelfde middag nog mocht Benja na zijn middagslaapje op zijn nieuwe driewieler mee naar de supermarkt. Ik weet eigenlijk niet wie er het meest trots over straat ging, maar we hadden er alletwee ontzettend veel plezier in. Met de duwstang bestuur je als ouder het stuur. Je kunt dus echt naar links en rechts sturen en dat is hartstikke makkelijk. En het leuke is, dat je kindje het idee heeft dat hij/of zij alles zelf doet. Voor de voeten zijn er speciale voetensteuntjes en dus komt je kind niet steeds met zijn voeten klem te zitten tussen de trapper en de stoep, zoals ik dat tijdens het duwen met andere driewielers (in het verleden) wel gewend ben. En als hij straks wat groter is, kun je het zadel naar achter schuiven en de trappers worden uitgeklapt uit het voorwiel. Nu heeft hij die nog niet nodig, dus die zitten keurig verborgen. De driewieler is heel eenvoudig in te klappen waardoor deze als een plat pakketje mee kan in de kofferbak. Het UV-scherm is net als een kap boven de wandelwagen erg prettig als je pal in de zon loopt.

Wist je dat Little Tikes al sinds 1970 bestaat? De producten die ze maken zijn kwalitatief altijd ontzettend goed. Tenminste dat is mijn mening en ervaring. En bij deze fiets viel me in eerste instantie meteen op dat hij behoorlijk zwaar is, maar dat komt omdat hij vervaardigd is uit aluminium. Topkwaliteit dus. Dat moet ook wel, want deze driewieler groeit mee met je kind in vier verschillende fasen. Hij gaat dus extra lang mee!

Wij gebruiken de driewieler vanaf het moment dat we hem hebben iedere dag. De loopauto kan op Marktplaats, deze driewieler is natuurlijk veel cooler. Ik ben er erg tevreden over en vind het ook een hele leuke fiets om naar te kijken. Ik kan me absoluut voorstellen dat dit voor een kind geweldig is! En voor ons is boodschappen doen op deze manier ook een feestje. Ik kan je wel vertellen dat we een enorme bezienswaardigheid op straat zijn en dat Benja er bijzit alsof hij Max Verstappen is! En de geluiden van het circuit maakt hij er zelf bij.

Als je het leuk vindt, kun je onze dagelijkse activiteiten volgen op Instagram 

Voor de spectaculaire foto bij dit blog van Benja op het circuit, heeft collega blogger Hanneke gebruik gemaakt van een afbeelding van Shutterstock.

 

Untitled design-4

Hoe leuk is het als je ’s morgens beneden komt en dit staat klaar voor je?

 

FullSizeRender-2

Als trotse eigenaar staat hij bij zijn grote pakket.

 

38AFED69-45AB-475D-9BC6-E11633BC8FF9

Benja gaat er alvast even bij zitten. Zou hij soms in de gaten hebben dat het allemaal iets langer duurt dan de bedoeling is?

 

2D111290-54B8-4C5C-BFAF-B18A41C33A69

Even ben ik tijdens het monteren afgeleid. Deze blik kon ik niet weerstaan.

 

 

9200000061709656_5

Met een handige driepuntsgordel zit je kindje goed vast in het stoeltje. Aan de duwstang hangt nog een handige opbergzak voor bijvoorbeeld je sleutels en telefoon.

 

9200000061709656_4

De rugleuning kun je in drie verschillende standen zetten en wanneer je de rode knoppen onder het zadel indrukt, kun je de fiets tot een compact pakket inklappen.

 

9200000061709656_7

Hier kun je zien hoe de trappers netjes opgeklapt zitten in het voorwiel. En zodra je kindje groot genoeg is om zelf te trappen, klap je deze uit.

 

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply