BABY GIRL NIEUWE COLLECTIE OOTD REVIEWS TREND

TREND: De dalmatiër print: roze met stippen

9 mei 2016

Stippels, ik ben er écht gek op! Geen idee waardoor het precies komt, maar ik word er gewoon vrolijk van. Ik heb dan ook heel veel stippen in mijn huis en om mij heen, van mijn bakfiets tot aan mijn kussentjes op de bank, van de hoes van mijn tablet tot aan mijn jurkje en van m’n strijkplank tot aan mijn paraplu, serieus alles is gestippeld.

Waar ik ook van hou is roze, lekker girly. Mijn beide dochters hebben ook best wat roze in de kast en ook mijn zoon heeft een roze shirt. En ja, zelfs voor mezelf vind ik roze nog best wel leuk. Beetje een guilty pleasure misschien, maar dat moet kunnen toch?

Ik was dus helemaal in mijn nopjes toen ik de volgende trend spotte; roze met stippen!
Bij diverse merken vind je deze zomer dalmatiërprintjes (Je kent ze vast wel van de tekenfilm van Disney, die leuke gespikkelde ‘rijst met krenten-honden’). Niet alleen in het bekende wit met zwart, maar ook roze items met stippels, vlekken en/of puntjes, een roze dalmatiër dus ;-). Vooral bij kleine meisjes staat dit enorm schattig natuurlijk.
Voor mijn rode krullenbol Norah van net 2 jaar ging ik dan ook al snel overstag voor twee roze dalmatiër setjes.

Flo

De set hierboven is van Be Cute Like Flo, de babylijn van Like Flo. Dit gaat tot en met maat 92. Het shirtje heeft twee drukknoopjes in de nek waardoor het makkelijk aan gaat. De print komt terug in het ceintuur van het rokje en ook de legging is lekker hysterisch gespikkeld. Misschien een tikkeltje too much, maar bij zo’n kleintje vind ik dat persoonlijk hartstikke leuk.
Voor oudere meisjes zijn er ook diverse leuke items in de meisjeslijn Dress Like Flo, deze loopt van maat 92 tot en met 164.

tumble

De tweede set is van Tumble ’n Dry en verkrijgbaar tot en met maat 92. Het jurkje is gemaakt van een zachte stof en valt lekker soepel. Van dit printje is er ook een joggingbroek, shirtje (draag het samen en het lijkt net een jumpsuit!) en een romper.

Mocht je net als ik ook blij worden van roze en stippels, kun je hieronder nog wat inspiratie op doen 😉

stippels

Maatadvies
Norah is zo’n 88 centimeter en draagt de hele set van Like Flo in maat 92. Het valt mooi op maat.
Het jurkje van Tumble draagt ze in maat 92, de legging in maat 86, maar vind ik alsnog wat wijd vallen.

Verkoopinformatie:

Set Be Cute Like Flo: ShirtjeRokjeLegging

Set Tumble ’n Dry: JurkjeLegging

 

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply