GIRL NIEUWE COLLECTIE

Lola Meis staat nu online

12 september 2017
Lola Meis

SUPER STYLISH, SUPER SPORTY, SUPER LOLA MEIS

Oké, ik weet het, de doorgewinterde Lola Meis fan wil nu maar één ding: bestelluh!!! Geen probleem, klik snel hier en sla je slag. Ken jij het merk nog niet (zo goed), lees dan rustig verder en geniet van de mooie beelden en info. De nieuwe Lola Meis wintercollectie is vanaf vandaag, 13 september 2017, te koop in hun eigen webshop en vanaf morgen kun je shoppen in diverse stenenwinkels en webshops.

De wintercollectie van Lola Meis bestaat uit twee leveringen, waarvan de eerste dus nu wordt gelanceerd. Deze eerste levering is super stylish, super sporty en ook weer van een super kwaliteit. Wauw, wat zijn de stoffen weer diep van kleur, luxe van uitstraling en super stevig en comfortabel. Ik weet inmiddels uit ervaring dat de kleding van Lola Meis ook na dragen en wassen prachtig blijft.

En wat brengt de collectie? Prachtige tops, jurkjes, rokjes, sportvesten en -broeken in rood, blauw, groen en zilver. Ideaal om onderling met elkaar te mixen en matchen of maak een leuke combi met andere favo merken in de kast. Super leuk dit seizoen is dat de Lola Meis collectie is uitgebreid met beenmode, geweldig toch om een outfit helemaal compleet te maken?! Hier en daar zie je in deze eerste levering al wat panterdetails. Een print die je in de tweede levering, over een week of vier, nog meer gaat zien. Ook items met bloemen, bloesjes en maillots zullen de Lola Meis collectie dan meer dan compleet maken. Lola Meis wordt uitgeleverd in een beperkte oplage, garantie op een unieke look dus.

Review

Shopaholiek heeft al een setje van Lola Meis kunnen beoordelen. Lees de review vol info en foto’s hier na.

Shoppen

De collectie is verkrijgbaar bij Lola Meis zelf. En vanaf donderdag 14 september kun je onder andere terecht, zowel online- als in de stenenwinkel bij onze spotlightshops TOFF Kidswear en Woods kinderkleding. Als je op de namen klikt kom je uit op de juiste websites. Er zijn uiteraard nog veel meer verkooppunten, hieronder diegene die bij ons bekend zijn.

Alles kids Leek, Bengels en Ko Rijssen, Hip en Stip Doetinchem, Hip4kidz Ootmarsum, Jansen-Noy Sevenum, Lev! Vriezenveen, Studio MK Almelo, Lily kinderkleding Nijverdal, Skiks Horst, Toff kids wear Hengelo, Zwolle, Tutte Belle Leeuwarden, T Pashuiske Etten-Leur, Woods Kinderkleding Arnhem, Paradekids Oudehaske.

 

Lola Meis Lola Meis Lola Meis Lola Meis Lola Meis Lola Meis

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply