Annemarie GIRL NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Sneak peek Lola Meis wintercollectie 2017

11 september 2017
Lola Meis wintercollectie 2017

FEEL LIKE A LIONESS IN LOLA MEIS

Nog twee nachtjes slapen en dan komt de Lola Meis wintercollectie 2017 online en in de winkels. Ik hou altijd een plekje vrij in de kast voor dit modieuze, stoere, eigenwijze en heerlijk draagbare merk. Jij ook? En zet je de start verkoopdatum woensdag 13 september 10:00 uur in je agenda?! De collectie bestaat dit seizoen uit twee leveringen. In de eerste levering zie je veel sportieve items in rood, wit en blauw tinten en bij de tweede levering word je getrakteerd op heerlijke bloemen- en panterprints. Daar moet je wel nog een weekje of vier geduld voor hebben.

De Lola Meis wintercollectie 2017 is groter en completer dan ooit. Naast de vertrouwde shirtjes, jurken, rokjes, sportvesten en -broeken is het assortiment uitgebreid met kniekousen, maillots en blousjes. Superleuk om een complete Lola Meis outfit samen te stellen of fijn te mixen and matchen met andere merken. Ook zo leuk aan dit merk is dat je het kunt afstylen tot een kleine meisjeslook of juist helemaal perfect voor de jonge tiener. En voor alle meiden daar tussenin is Lola Meis ook een geweldig merk en dat laat Linde vandaag zien.

Linde en ik hebben samen de eerste levering van de Lola Meis wintercollectie 2017 bekeken en het ene item was nog mooier dan het andere. Toch heb je altijd wel je persoonlijke favorieten en dat waren voor ons de zilveren sportbroek en het rode plissé rokje. Het mag duidelijk zijn, waar na het nodige wik en weeg werk onze keuze op is gevallen. Het rode plissé rokje met de prachtige brede tailleband. Deze is blauw met goud gestreept en maakt het rokje een echte eye-cather. Meer dan een ogenschijnlijk simpele top heeft deze rok niet nodig. Laat je bij de top verrassen door alle mooie details zoals het gouden Lola Meis logo en de sportstreep op de mouw die lekker eigenwijs maar aan één kant zit. De kniekousen maken het setje compleet.

Facts

  • Linde is 129 centimeter en draagt het rokje in maat 134/140. Van het topje draagt ze maat 122/128, een maat groter had ook al gekund.
  • De stoffen zijn van een prachtige en stevige kwaliteit. Ook het plissé rokje, waar je ook veel kwetsbare exemplaren van ziet, kan tegen een stootje.
  • In Lola Meis kan een meisje zich sterk en krachtig voelen als een leeuwin. Dit hebben wij benadrukt met het masker van Animalesque.
  • Linde haar laarsjes zijn van Studio Maison.

Combinatie idee

  • Wij hebben inmiddels ook een mooie mix and match combi gemaakt met dit rokje uit de Lola Meis wintercollectie 2017. We laten het binnenkort in ieder geval op Instagram zien. Ons volg je hier en Lola Meis hier.

Shoppen

  • Waar kun je shoppen woensdag? Nou, natuurlijk online bij Lola Meis zelf. Vanaf donderdag kun je onder andere terecht, zowel online- als in de stenenwinkel bij onze spotlightshops TOFF Kidswear en Woods kinderkleding. Als je op de namen klikt kom je uit op de juiste websites. Er zijn uiteraard nog veel meer verkooppunten, hieronder diegene die bij ons bekend zijn.

Alles kids Leek, Bengels en Ko Rijssen, Hip en Stip Doetinchem, Hip4kidz Ootmarsum, Jansen-Noy Sevenum, Lev! Vriezenveen, Studio MK Almelo, Lily kinderkleding Nijverdal, Skiks Horst, Toff kids wear Hengelo, Zwolle, Tutte Belle Leeuwarden, T Pashuiske Etten-Leur, Woods Kinderkleding Arnhem, Paradekids Oudehaske.

Lola Meis wintercollectie 2017Lola Meis wintercollectie 2017Lola Meis wintercollectie 2017Lola Meis wintercollectie 2017Lola Meis wintercollectie 2017Lola Meis wintercollectie 2017Lola Meis wintercollectie 2017Lola Meis wintercollectie 2017


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply