HAIR

visgraat met staartjes tutorial

18 februari 2017

Valse visgraat tutorial

Soms lopen de ochtenden wel eens anders als gepland. Tja wat moet ik dan doen met haar haar. als het aan Seina ligt loopt ze vaak met een donut knot, deze is ook zo gebeurd, maar hoe leuk ik die ook vind wil ik ook wel eens wat anders met haar haar. Een staart is dan op zo’n moment toch lekker snel en makkelijk. Ik maak het liefst in haar staart een vlecht of visgraat. Met een visgraat ben ik vaak iets langer bezig , als je haast heb is dat geen optie. Maar er bestaat ook een “valse” vigraat. en echt deze is zo gemakkelijk en snel.

Moeilijkheidsgraad☆☆☆☆

Wat heb je nodig:

  • Een borstel
  • Fijne kam
  • Grote stevige elastiek
  • Aantal kleine elastiekjes
  • Haarlak

Ik maak eerst een normale staart. Om een mooie strakke staart te maken spuit ik het eerst een klein beetje nat, dan kam ik met een fijne kam het haar bij elkaar, in dit geval wil ik de staart schuin op haar hoofd. Met een stevige elastiek maak ik het haar vast, daarna spuit ik en beetje haarlak erover heen. Dan maak je het kleine elastiekje vast in de staart. (Je laat ongeveer 5 cm tussen de elastieken). dan maak je in het midden van het haar tussen de elastieken een gat zodat je de staart daar doorheen kan doen. Trek het haar wat losser. Het volgende elastiekje zet je weer ongeveer 5 cm daaronder vast in het haar, en je doet de staart er weer doorheen. ook nu trek je het weer wat losser. Zo ga je door totdat je niet meer verder kan. Het leukste vindt ik dat je het lekker los kan trekken voor een nonchalant effect. Ik heb er nog wat kleine bloemetjes tussen gedaan, zo kan je evt ook kleine steentjes erin doen.

~X~ Denise.

met Seina maak ik de vlogs die je via ons  Youtube kanaal (vergeet je niet te abonneren) kunt zien. Wil je al mijn blogs en hairtutorials eens rustig teruglezen? Klik dan even hier: Hair tutorials Shopaholiek.

20170216_113603

valse visgraat tutorial

20170216_113513

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply