HAIR

Messy Bun tutorial

25 maart 2017

Rommelig knot

Deze knot noemen Seina en ik een “avond knotje”. Dat is zo gekomen omdat Seina nooit met los haar, vlecht of staart wilde slapen. Tja, wat moet je dan met het lange haar? In een rommelige knot omhoog dus. Ik begrijp ook best dat het niet lekker slaapt als je steeds op je haar ligt. Maar dat betekent niet dat ze dit alleen draagt als ze gaat slapen. Integendeel, ik hou hier wel van, lekker nonchalant.

Moeilijkheidsgraad ☆☆☆☆

Wat heb je nodig:

  • Grote stevige elastiek
  • Schuifspeldjes

Ik pak eerst al het haar naar boven waar de knot moet komen. Ik doe dat met mijn handen, niet met een borstel want dan wordt het te netjes. Met een grote stevige elastiek begin ik als of ik een staart wil maken. Maar als je denk dat je de elastiek nog twee keer om het haar kan doen, trek ik het haar er niet helemaal door heen, ik trek het haar er half doorheen en krijg dan een grote lus. Daarna pak ik de lus en die trek ik ook half door de elastiek heen. Ik hou een klein stukje haar over en die draai ik om de knot heen. Ik zet dit vast met wat schuifspeldjes. Dan trek ik hier en daar de knot nog wat rommeliger en zet dit ook vast met schuifspeldjes. Dit draagt Seina vaak in de zomer, lekker alles uit haar nek. En ook deze knot blijft de hele dag goed zitten. Dragen jullie meiden dit ook wel eens, en hoe maken jullie dan de knot? Ik ben weer erg benieuwd dus een foto in de reacties op facebook vind ik leuk om te zien!

 

~X~ Denise

Samen met Seina maak ik de vlogs die je via ons youtube_kanaal (vergeet je niet te abonneren) kunt zien. Wil je al mijn blogs en hairtutorials eens rustig teruglezen? Klik dan even hier: Hair tutorial Shopaholiek

20170302_122638

20170302_122622

20170302_122602

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply