HAIR

Vier verschillende kapsels met een bandana tutorial

1 juni 2017

Bandana’s

Ik zie ze vaak in de winkels liggen in verschillende kleuren. Maar wat kan je er eigenlijk allemaal mee?! Ik heb voor jullie wat ideeën op een rijtje gezet.

Moeilijkheidsgraad ☆☆☆☆☆

Wat heb je nodig:

  • Bandana
  • Borstel
  • Klein elastiekje
  • Schuifspeldjes
  • Grote stevige elastiek
  • Donut

# HAARBAND #

Ik heb eerst de bandana netjes opgerold. Ik begin met ongeveer het midden van de bandana achter op het hoofd. De bandana gaat over het haar heen, en de uiteindes knoop ik aan elkaar vast aan de bovenkant van het hoofd. De knoop mag best wel een klein beetje aan de zijkant van het voorhoofd komen.

# DIADEEM #

Ik rol de bandana weer netjes op. Nu begin ik met het midden van de bandana onder het haar, in de nek. Ik knoop de uiteindes aan elkaar vast. De knoop zit nu op het haar aan de bovenkant

# VLECHT #

Weer rol ik de bandana netjes op. Ik zet het uiteinde even vast met een schuifspeldje achter in het midden van de nek. Ik maak een eenvoudige losse vlecht vanuit de nek. Ik pak twee plukken haar, de derde pluk is de bandana. Ik vlecht het losjes en zet het uiteinde vast met een elastiekje. Als ik klaar ben haal ik het schuifspeldje achter uit het haar.

# DONUT KNOT #

Ik heb een hoge staart gemaakt voor de donut knot. Lees hier hoe je makkelijk een donut knot kan maken. Als ik de knot heb gemaakt rol ik de bandana weer netjes op. Deze doe ik om de knot heen en maak er een knoop of strikje in.

Zo heb je vier leuke en simpele kapsels met een bandana. Ik ben benieuwd of jullie nog leuke ideeën hebben.

~ X~ Denise

Samen met Seina maak ik de vlogs die je via ons Youtube kanaal (vergeet je niet te abonneren) kunt zien. Wil je al mijn blog en hairtutorials eens rustig teruglezen? Klik dan even hier: Hair tutorials Shopaholiek.

 

20170507_155033

20170507_154958

20170507_154919

20170514_205847

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply