GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

REVIEW! WAAAW ZOMER 2018

27 februari 2018

Spring is in the air…

Buiten is het koud maar wij laten toch een heerlijk zomerse outfit zien van de zomercollectie van Waaaw. Kijk je mee?

Jaren geleden viel ik als een blok voor Waaaw vanwege de basic jurkjes met een simpele maar perfecte pasvorm en dito kwaliteit. De twee drukkers bovenin maken ieder item uniek want je kiest je eigen applicaties die verkrijgbaar zijn in alle kleuren en stijlen. Hierdoor is het jurkje of shirt altijd feestelijk, hip en vrolijk. Het uniek maken van je kledingstuk gaat dit seizoen nog een stapje verder… Aan de collectie zijn losse ruches toegevoegd die aan alle items met spaghettibandjes bevestigd kunnen worden. Ook kun je bij een aantal items kiezen voor wel/geen drukkers bovenin. Dit kan overigens alleen in de webshop van Waaaw zelf. Ik heb nu alweer zin om unieke combinaties te gaan maken!

Het was dus ook weer een feestje om vrijdagochtend naar het atelier van Waaaw te gaan om samen met designer Anouk een gave sneak set voor jullie uit te zoeken. Dat viel niet mee… wat een prachtige kleuren allemaal! Helemaal ons ding! Ook dit jaar zijn er natuurlijk de fijne basics maar daarnaast zag ik twee totaal nieuwe prints en diverse nieuwe modellen in rokjes, shirts en jurkjes. Eén van die nieuwe prints, de vogelprint, laten we vandaag al zien. We showen hem hier in de legging maar je ziet deze print ook terug in jurkjes, een hippe short en in een sportief rokje. De andere print laten we binnenkort zien!

Over naar de sneak set…. Bente draagt een gele top met een gouden biesje aan de zijkant. De zwart/wit gestreepte kruisbandjes zijn van elastisch materiaal. Als applicatie heb ik een kleurrijk vogeltje gekozen voor onze dierenvriend. Te lief toch! Er zijn overigens heel veel mooie, nieuwe applicaties beschikbaar! We dragen de top op een mintgroen aangerimpelde midirok. Ook hier zie je de gouden bies en de elastische band terug. Er zijn veel leggings mogelijk maar wij willen jullie natuurlijk de kleurrijke vogelprint laten zien! Met het blauwe Waaaw vestje kunnen we de set al snel aan. In de zomer dragen we deze outfit natuurlijk lekker met blote benen! Bente kan niet wachten om deze geweldige outfit te gaan dragen!

Facts:

  • Bente is 131 cm en valt daarmee tussen maat 122/128 en 134/140 in. We moeten dus goed passen bij alle merken.
  • Ze draagt de gele top in maat 134/140. Deze sluit mooi aan!
  • De midirok valt iets ruimer dus is maat 122/128 nog prima.
  • De legging draagt Bente met haar vrij lange benen in maat 134/140. Er is nog groeiruimte.
  • Het vestje is maat 122/128 en past perfect.

Shoppen:

  • Waaaw kun je shoppen in diverse stenen winkels.
  • Online kun je shoppen op o.a. www.waaaw.nl.

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

Waaaw zomer 2018

Waaaw zomer 2018

 

Waaaw zomer 2018

Waaaw zomer 2018

 

Waaaw zomer 2018

 

Waaaw zomer 2018

 

Waaaw zomer 2018

 

Waaaw zomer 2018

 

Waaaw zomer 2018

Prachtig toch, die nieuwe applicaties….

 

*sponsored post

 

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply