GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

SNEAK PREVIEW: NINNI VI WINTER ’18/19

21 augustus 2018

Smile Perfectly…

Vorige week genoten we nog op het mooie eiland Santorini van de zomercollectie van o.a. Ninni Vi. Wij zijn groot fan van de sportieve designs en vrolijke kleuren. Ik was dan ook zeer blij verrast dat er een review pakket klaar lag toen ik vrijdagnacht thuis kwam! Om 4 uur ’s nachts, recht vanaf Schiphol, heb ik het pakket samen met Bente opengemaakt. Hoezo nieuwsgierig….? Bente wilde het zelfs even passen… Dat heb ik toch maar bewaard voor de volgende ochtend.

Bij daglicht konden we natuurlijk ook veel beter de mooie kleur van de outfit zien. Bente pakte er direct de baret tussenuit. Wat vond ze die leuk! Oranje is ook nog eens één van haar ‘lievelings’ dus helemaal goed! De outfit van Bente bestaat uit een prachtige grijs/wit gestreepte jurk die afgewerkt is met vrolijke ruches. Op de borst zit een roze applicatie. De achterzijde (rugpand) is grijs. Wat een leuke afwisseling! De taille wordt geaccentueerd met een koord. Je knoopt dit losjes vast. Het koord zit op de rug vast dus ik hoef niet bang te zijn dat we het verliezen tijdens de gymles. In het najaar dragen we gestreepte kniekousen bij de outfit. In de winter gaan we over op de zwarte legging met witte streep maar ik hoop dat die voorlopig nog in de kast kan blijven! Op de frissere dagen dragen we er een oranje jasje op. Het jasje is lekker warm maar wel heel licht van gewicht. Heel comfortabel in het dragen geeft Bente aan. Ook belangrijk natuurlijk. De jas is afgewerkt met mooie details wat we ook gewend zijn van Ninni Vi. De mouw en de rug zijn voorzien van gouden teksten.

Binnenkort hebben we een bruiloft van een lief vriendinnetje. Tijdens de shoot zei Bente al dat ze deze jurk aan wil op dé grote dag want ze ziet er enorm naar uit. De jurk heeft ook zeker iets feestelijks dus wat mij betreft een perfecte keuze (mits het geen 35 graden is natuurlijk want dan gaan we voor een korte mouw).

Over naar de maatinfo want over twee dagen is het al zover! Dan ligt Ninni Vi in de winkels en is het online te bestellen.

  • Bente is 134 cm en draagt de jurk in maat 134/140. Aangezien ze in het begin van deze maat zit, is er dus ook nog best wat groeiruimte.
  • Het oranje jasje valt wat ruimer. Bente draagt hier dan ook maat 122/128. Het jasje sluit mooi aan maar ze kan er ook zeker de winter mee door qua maat.
  • Bente draagt met schoenmaat 33 de kniekousen in maat 30-33. Deze zitten stevig aangesloten aan het been. Ze zullen dan ook zeker niet afzakken.

Heb jij het al in je agenda staan? Donderdag 23 augustus kun je o.a. deze prachtige outfit shoppen. En dit seizoen kun je zelfs shoppen in de webshop van Ninni Vi zelf! Ga hiervoor donderdag naar www.ninnivi.nl. Je shopt hier tevens de accessoires (zoals de baret) en alle schoenen!

Wij wensen je alvast veel shopplezier!

ps. ‘Smile Perfectly’ is zeker van toepassing op deze review. Deze foto’s zijn de laatste met haar mooie melkgebitje. Deze week komt vast de tandenfee langs om een voortand op te halen…

 

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

Ninni Vi

 

Ninni Vi

 

Ninni Vi

 

Ninni Vi

 

Ninni Vi

 

Ninni Vi

 

Ninni Vi

 

Ninni Vi

 

*sponsored post

 

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply