GIRL Jolanda

Sale bij Waaaw

30 december 2016

Shop Waaaw met korting!

Al jaren ben ik mega-fan van Waaaw! Elk seizoen hebben we 2 à 3 jurkjes in de kast. Waarom? Het is zo ontzettend draagbaar. Een perfecte pasvorm, mooie kleuren, ijzersterke/kwalitatief hoogwaardige stoffen en door de applicatie altijd feestelijk, hip en vrolijk. Bovendien kan ik er zo heerlijk mee combineren. Als ik een nieuw jurkje thuis heb, dan duik ik direct de kast in en ga ik leuke combinaties maken met kniekousen, leggings & maillots. Aangezien ik door de jaren heen een behoorlijke collectie applicaties heb verzameld, kan ik de outfit altijd afstylen met de juiste kleur bloem of strik door de handige drukknopjes. De slogan van Waaaw is niet voor niets: Kies, Creëer & Combineer!

Wellicht heb je deze winter al wat gekocht van de prachtige wintercollectie: de ‘sporty dress’, de ‘classic dress’ de ‘supersoft’, het rokje met die kleurrijke pauwenprint of zo’n comfortabele sweatpants.  Maar misschien komt daar vandaag nog wat bij want VANAF 09.00 UUR start de sale van het hippe Waaaw! De sale start met korting op de gehele wintercollectie exclusief basics en accessoires. Ook wordt er flink afgeprijsd op diverse zomer items. Dat mag je niet missen natuurlijk!

Kijk vandaag dus snel op o.a. www.waaaw.nl.

We zijn heel benieuwd wat jij vandaag shopt in de sale. Plaats het in de reactie onder het blog, dat vinden we leuk!

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply