BOY GIRL Jolanda SPOTLIGHTSHOP

LEUKE ACTIE VAN VIP-KIDZ!

15 september 2017
0 HEADER

Vip-kidz: uniek in kindermodeland!

Ken jij Vip-Kidz al? Wanneer je regelmatig online shopt, dan ben je deze naam vast en zeker tegengekomen. Want Vip-Kidz is echt uniek in kindermodeland.  Als eerste is het een hele fijne webshop. Wil je liever de nieuwe najaarscollectie zien, voelen en beleven, dan kun je elke vrijdag en zaterdag terecht in de super gezellige experience store van Vip-Kidz in Bleskensgraaf. En Vip-Kidz heeft als enige kinderkleding winkel een eigen app!

Online (webshop en app)

Online shoppen moet hier altijd even tussendoor.. in de pauze van mijn werk, als dochterlief op bed ligt alvorens ik die mand strijkwas moet wegwerken of zwetend langs de rand van het zwembad…  herkenbaar? Dus ik ben heel blij met de Vip-Kidz app! En deze is nu nog sneller en gebruiksvriendelijker geworden. Download deze app dus direct! Met een paar clicks ben je bij de juiste selectie. Wanneer iets niet op voorraad is, dan staat het erbij vermeld, handig! Maar er zijn nog veel meer voordelen van het online shoppen bij Vip-Kidz via de app of de webshop:

 • overal bestellen, snel en makkelijk
 • bestellen tot 23.45 uur is de volgende dag al in huis, ook in België
 • gratis verzenden vanaf €50, ook naar België
 • via afterpay pas achteraf betalen
 • Bij een retour krijg je altijd je geld terug, OOK in de sale
 • Bij elke euro die je besteed krijg je 50 punten en al bij 5000 punten (dus vanaf 100 euro) krijg je een kortingsbon van 5 euro!
 • En… je spaart ook in de SALE
 • 100% service! Je voelt je echt klant

Experience Store

In deze “stenen winkel” van Vip-Kidz in Bleskensgraaf kun je niets kopen. Er zijn geen kassa’s en ook geen verkoopsters aanwezig. Wat kun je er dan wel? Je kunt de kleding zien, voelen, aanpassen bij je kind, om advies vragen aan de stylistes, je kind op de foto laten zetten en inspiratie op doen. Voor kinderen is er van alles te doen. Denk aan I-pads met de nieuwste games, een mini-bioscoop met de laatste films. Op zaterdag mag je gratis en zonder afspraak bij de styliste en kapster in de ‘make over’ en krijg je een volledige gratis fotoshoot met je nieuwe kleren en krijg je alle foto’s via de mail toegezonden. Als een compleet model staat je kind te stralen in de zelf uitgekozen look. In de winkel kun je daarna samen met de styliste online de gewenste kleding bestellen. De kleding die je kind namelijk in de winkel heeft gepast, heet binnen dit concept “het showroom model” en blijft dus het hele seizoen in de winkel hangen om te passen, te voelen etc. De experience store is open vrijdag en zaterdag van 09.00 – 17.00 uur en is gevestigd in Bleskensgraaf (tussen Dordrecht & Gorinchem). Je kunt overigens gratis parkeren voor de deur! Wanneer ga jij even langs?

Actie!

Vip-kidz staat ook bekend om de leuke acties! En deze week hebben we er weer één, speciaal voor Shopaholiek volgers! Wat moet je doen? Ga naar de facebookpagina van Vip-Kidz. Op de tijdlijn van Vip-kidz zie je het blog van Shopaholiek. Reageer onder de post in welke maat je een item naar keuze wilt winnen en of het voor een jongen of meisje is. Delen hoeft niet. De actie start op maandagavond 18 september. Op vrijdag 22 september maakt Vip-Kidz de winnaar bekend. Hou de pagina van Vip-kidz dus in de gaten! Shopaholiek wenst je heel veel succes!

Wil je nog even online shoppen? Klik dan hier.

 

 

Vip-kidz experience store

Tussen het passen door lekker even gamen…

 

Vip-kidz experience store

Shoppen saai? Shoppen was nog nooit zo leuk!

 

Vip-kidz experience store

Elke zaterdag gratis ‘make-over’ en op de foto…

 

Vip-kidz experience store

Jij doet toch ook mee met de actie!

 

*sponsored post


Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Jaccomijne keijser 19 september 2017 at 06:00

  Wat een leuke actie! Ik zou of voor mijn dochter in maat 146 of voor mijn zoontje maat 110 kijken naar een super mooi item!

 • Leave a Reply