GIRL OOTD

Aukje in Billy & Lilly

18 november 2016

DE FAVORIETE JURK VAN AUKJE

Vandaag laat ik jullie het favoriete jurkje van Aukje zien. Een jurk uit de wintercollectie van Billy & Lilly. Deze staat bij haar echt absoluut op nummer 1! En dat snap ik wel, ik zeg haar dan ook altijd dat ik stiekem een beetje jaloers ben dat ze het niet in mijn maat verkopen 😉

We kopen regelmatig kleding van dit merk. De kwaliteit is altijd mooi, en dat blijft het ook. Ook deze winter hebben ze weer een zeer uitgebreide, mooie collectie, ook voor jongens! Het was lastig maar uiteindelijk viel onze keuze toch op deze set.

Het jurkje is gemaakt van zachte wafelstof, met aan de zijkant rib. De stof is van dikke, stevige kwaliteit en draagt heel comfortabel. Ik vertelde in een eerder blog al, dat Aukje een heel beweeglijk meisje is en daarom is ook dit jurkje perfect voor haar.

Het jurkje wordt ook verkocht in het roze, met blauwe sterren. Wij kozen voor navy omdat we dit een lekker stoer kleurtje vinden en deze ook heel makkelijk te combineren is. En, niet onbelangrijk;  het is de lievelingskleur van Aukje.

De jurk heeft een capuchon en deze is gevoerd met een heerlijk zachte teddystof. Het leukste detail vind ik de roze sterren achter de rits. Het staat super leuk als je de rits wat open doet. De sterren vallen meteen op!

Op de foto’s hebben we de jurk gecombineerd met een legging van Billy & Lilly. Ze hebben op de website enorm veel keuze uit verschillende kleuren en printjes. Zelf vonden we deze gestreepte legging het leukst bij de jurk, maar bijvoorbeeld de roze legging geeft weer een heel ander effect.

Om het geheel af te maken draagt Aukje de kousen met blauwe strepen van Billy & Lilly en roze, korte laarsjes van Zecchino d’ Oro.

Maatvoering:

Aukje is 118 cm lang en draagt de jurk en de legging in maat 122/128. Het valt goed op maat. Ze heeft nog wat ruimte dus ze kan het lekker lang dragen.

Van de kousen draagt ze maat 27/30 bij schoenmaat 29.

Shoppen:

Jurkje

Legging

Kniekousen

Aukjes laarsjes zijn uit een eerdere collectie.

Billy & Lilly Billy & Lilly Billy & Lilly Billy & Lilly Billy & Lilly Billy & Lilly Billy & Lilly Billy & Lilly

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply