Anouk GIRL KIDS FASHION

Stoere meiden opgelet! Deze outfit is hip én betaalbaar

4 oktober 2018
betaalbare outfit

OP HAAR LIJF GESCHREVEN

Benthe is inmiddels 7,5 en krijgt steeds meer een eigen mening over haar kleding. Kon ik vroeger nog werkelijk alles voor haar klaarleggen, tegenwoordig moet dat in overleg. Gelukkig is ze de moeilijkste nog niet en stiekem vind ik het ook heel leuk dat ze zo haar eigen stijltje en smaak gaat ontwikkelen. Ik merk dat ze houdt van sportieve en vaak wat stoerdere kleding. Toen we voor Lovestation22 een setje mochten kiezen, heb ik haar dat dan ook zelf laten uitzoeken. En wat bleek… dit had niet alleen te maken met hoe de kleding eruit zag…

Wat was namelijk het geval, de jurk die ze uitzocht heeft naast dat hij stoer monochrome is in combinatie met haar favoriete kleur blauw, ook een wel heel bijzondere naam! De jurk heet BENTHE en dat vond ze wel zo geweldig dat ze me heel hard smeekte of deze het mocht worden. Het grappige is, dat deze jurk ook echt een Benthe is! Stoer, sportief en een tikkeltje (of een grote tikkel ;-)) eigenwijs. Bij zo’n toffe look, zocht ze ook zelf de locatie uit. Vlakbij het winkelcentrum zijn de muren van een oud zwembad helemaal versierd met artwork. Inderdaad een stoere plek en perfect passend bij de outfit.

Een Benthe voor een Benthe

De jurk heeft een allover monochrome streepjesprint met aan weerszijden een blauwe bies. Eronder vind je een aantrekkoord, dat je wat kunt aansnoeren voor een speelse pasvorm. Ook bij de halslijn komt het blauw weer terug. Om het geheel toch kleurrijk te houden kozen we voor een legging in dezelfde kleur als de contrasterende biesjes. De jurk gaat gemakkelijk aan en uit door de fijne elastische stof.

Goed om te weten

  • De jurk valt met haar prijs van €34,95 in het middensegment en is dus goed betaalbaar.
  • Benthe draagt de jurk en legging in maat 122/128. Dit is ook haar huidige draagmaat en we kunnen dus concluderen dat de kleding van Lovestation22 mooi op maat valt.
  • Niet alleen de naam Benthe is vertegenwoordigd, kijk maar snel of er ook een jurk speciaal voor jouw dochter tussen zit! (Benthe spotte onder andere de naam van een paar van haar beste vriendinnetjes, wat toevallig!)
  • Ook zusje Norah heeft veel plezier van haar mooie jurk van dit merk, weet je nog hoe haar jurk eruit zag? (Nee? Kijk hier dan nog maar eens).
  • De ketting is natuurlijk van Klick-!T!

Waar shop je deze betaalbare outfit?

De kleding van LoveStation22 is te koop via hun eigen website en natuurlijk via de verkooppunten door het hele land.

Op mijn Instagramaccount @anouk_klaassen deel ik mijn favoriete foto’s. Kom je me daar volgen? Mijn eerdere blogs lees je hier terug.

betaalbare outfit

betaalbare outfit

betaalbare outfit

betaalbare outfit

It’s all about the details

betaalbare outfit

betaalbare outfit

betaalbare outfit

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply