GIRL Jolanda REVIEWS SCHOENEN

BEAUTIFUL BRAQEEZ: Herfst / Winter 2020

10 november 2020

Hip de herfst in!

Elk seizoen kijken we er weer naar uit… de nieuwe collectie van Braqeez! De kledingkast hangt inmiddels vol met mooie outfits maar daar hoort natuurlijk wel een hippe, stoere schoen bij. Een schoen die al een paar seizoenen enorm trendy is, is de bikerboot; een stoere laars met veters en een grove rubberzool. Kijk je mee voor welk laarsje Bente heeft gekozen?

Meestal gaan we naar de winkel om te passen want er is eigenlijk altijd wel een Braqeez shop in de buurt. Met de handige shopfinder op de website heb je namelijk snel een verkooppunt gevonden. Nu we door corona opgeroepen worden zo min mogelijk te reizen en te shoppen, hebben we online een schoen uitgezocht. Maar hoe bepaal je dan de juiste maat? Ook daar heeft Braqeez een handige oplossing voor! Pak een stuk papier, een potlood en volg de aanwijzingen. Hoe makkelijk is dat! Bente zit tussen maat 36 en 37 in. Ik kies in haar geval voor 37 omdat er ook een steunzooltje in moet. Bij Braqeez weet ik dat het voetbed altijd uitneembaar is. Een must voor ons. Enerzijds voor het inleggen van het steunzooltje en anderzijds voor het verwijderen van het zand uit de schoenen… hoe komt het er toch altijd weer in!

Zorgvuldig hebben we samen alle plaatjes bekeken. Ik zeg ‘samen’ maar eigenlijk kiest Bente gewoon. Er staan enkel mooie schoenen op de website dus het maakt me niet uit wat ze kiest. Ze is nu op een leeftijd gekomen (9 jaar) dat ze een heel eigen stijl en smaak heeft ontwikkeld. En iets is bij haar mooi of lelijk, daar is ze duidelijk in. Geen twijfelkont, zoals mama nog wel eens kan zijn.. Bente koos voor het laarsje genaamd Becky.

De gekozen Braqeez enkellaarsjes zijn zwart van kleur en hebben een trendy slangenprint. Deze mooie print gaf voor haar de doorslag! De boots hebben een grove rubberzool met een lage hak en op de achterkant hebben de laarsjes een gevoerde ribbelstructuur. Dat is heel prettig met dragen. Een lekkere zachte ‘rug’.  De hippe veters zijn wit met zwart. Naast veters, heeft deze bikerboot overigens ook een ritssluiting. Dat is super handig met aan- en uittrekken. Zeker met de gym, als er heel snel omgekleed moet worden. De boots zijn gemaakt van leer en eveneens gevoerd met leer. Dit zorgt ervoor dat ze een ademend vermogen hebben. Zoals gezegd hebben de schoenen een uitneembaar voetbed, waarmee je ook eenvoudig kan controleren of de kinderschoenen nog goed passen. De stoere bikerboots zijn verkrijgbaar in maat 31 t/m 38.

Wij zijn in ieder geval klaar voor de winter met deze warme, stoere stappers!

Shoppen: 

Bikerboots: de stoere laarsjes shop je o.a. hier.

Outfit: De outfit van Bente is van het mooie Retour Jeans. Je shopt de jurk Amanda o.a. hier! De zwarte onderjurk is inclusief.

Voor meer info: www.braqeez.nl

Liefs, Jolanda

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

 

Hoe gaaf is de slangenstructuur!

 

 

Wat een mooi printje! Ook leuk voor de feestdagen!

 

Hippe zwart/witte veters!

 

 

 

De dikke ribbels geven de schoen extra comfort.

 

 

 

*sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply